Надоша «кинув» Тимошенко. Зовсім безкоштовно…

30.03.2007, 19:03 Переглядів: 1 876
Нардеп Олег Надоша з опозиції перейшов у більшість. Юлія Тимошенко вважає, що він обійшовся коаліції у 3-5 мільйонів. А народний обранець стверджує, що «ці руки нічого не брали».

У п’ятницю, 23 березня, спікер українського парламенту Олександр Мороз заявив, що до коаліції національної єдності (колишня антикризова коаліція) приєдналися 9 депутатів із опозиції. Серед них і екс-мер Кременчука Олег Надоша. Як пояснив пан Надоша кременчуцьким журналістам, його просто «дістала» екстремістська політика Юлі:«Усім набридло те, що відбувається у парламенті. Набридла політика екстремізму, якою ми займалися у БЮТі. 70% робочого часу ми блокували трибуну в Київській міськраді чи парламенті. Блок практично повністю змінив свою ідеологію. Раніше була ліво-ліберальна ідея, а зараз партія скотилась до риторики Вітренко».
За словами нардепа, він увійшов до новоствореного міжфракційного об’єднання, яке вже в травні може налічувати до 25 депутатів. «Мій перехід до коаліції не означає, що я стовідсотково буду голосувати за її рішення. Члени об’єднання мають свій погляд на вирішення питань», – каже Олег Надоша.

Ці руки нічого не брали!
Юлія Тимошенко переконана, що  представники більшості скуповують депутатів. Вона навіть назвала суми. «Сьогодні в парламенті замість тієї дошки, де показують голосування, потрібно проводити біржові котування. Наприклад, один Кінах коштує три Ковтуненки, а один Надоша коштує, наприклад, 3-5 млн. доларів», - сказала Юлія Тимошенко. Перехід опозиційних депутатів у більшість вона також назвала 'не зрадництвом, а продажем власного тіла'.
Сам Олег Надоша запевняє, що перейшов до більшості зовсім безкоштовно. З ідеологічних міркувань. Він також не соромиться того, що за останні роки змінив партію НСНУ, потім фракцію БЮТ і став членом коаліції нацєднання. Не викликає у нього страху можливість застосування проти нього імперативного мандату: «Його ніяк застосувати. Немає відповідного закону». Щодо подальшої роботи у парламенті нардеп обіцяє вибивати кошти для міста, і в його рожевих мріях за чотири роки вирішити надзавдання – проїхатися по новому мосту через Дніпро. «Перехід до коаліції дозволить мені швидше і якісніше вирішувати питання міста», – упевнений нардеп.
Нагадаємо, Олег Надоша працював заступником передвиборного штабу спочатку Ющенка в 2004 році, потім Тимошенко – у 2006. У пані Тимошенко він відповідав за її візити в регіони, а також займався передвиборною поліграфією. У минулому році пан Надоша став нардепом та увійшов до фракції БЮТу.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх