Підозрюваний у корупції екс-губернатор Полтавщини Головко став лауреатом конкурсу «Людина року»

25.03.2019, 09:32 Переглядів: 2 930 Коментарів: 3

 

Загальнонаціональна програма «Людина року» є приватним конкурсом, вручення премії й раніше не обходилося без казусів

Колишній голова Полтавської ОДА Валерій Головко, звільнений Президентом Порошенком через корупційну справу, не отримав титул «Людина року-2018», але став лауреатом конкурсу в номінації «Регіональний лідер року».


Головко написав на своїй сторінці у Фейсбук слова подяки організаторам конкурсу за те, що «не реагували на провокаційні заходи» і «зробили конкурс повністю аполітичним». Також він подякував своїй команді та пообіцяв найближчим часом прокоментувати події стосовно нього.


«Те, що я став лауреатом конкурсу — перемога всієї нашої команди. І мешканців області, і голів ОТГ, і очільників районів, і кожного депутата облради, і працівників ОДА. Впевнений, ми обрали абсолютно правильний формат роботи, коли враховуються інтереси навіть найменшого села.


Я обов'язково прокоментую все, що відбувалося протягом останнього місяця, але трохи пізніше. Зараз скажу лише одне: як працював, так і працюватиму для розвитку Полтавщини та всієї України», - написав Головко.


У коментарях хтось вітає екс-губернатора, хтось обурюється результатом конкурсу. Серед тих, хто вітає Головка – і депутат Полтавської облради кременчужанин Олег Сазонов, керівник осередку «Опоблоку» на Полтавщині.


 


Нагадаємо, НАБУ підозрює керівництво Полтавської ОДА – Валерія Головка та його першого заступника Андрія Пісоцького та інших осіб у систематичному вимаганні хабарів. У слідства є дані, що хабарі брали мобільними телефонами, оплатою закордонних подорожей.


16 березня Президент Петро Порошенко звільнив Валерія Головка із займаної посади для забезпечення об’єктивного розслідування. Перший заступник голови ОДА Андрій Пісоцький подав у відставку сам.


У минулому році лауреатом конкурсу «Людина року-2017» став мер Кременчука Віталій Малецький. Конкурс і в минулому році не пройшов без казусу. Незадовго до фінішної прямої конкурсу на номінанта премії мера Чернігова Владислава Атрошенка склали протокол про корупцію.

Загальнонаціональна програма «Людина року» є приватним конкурсом, який заснував у 1995 році у Дніпродзержинську (нині – Кам’янське) місцевий бізнесмен Аркадій Райцин. З 1996 року церемонія нагородження щороку проходить у Києві. У 2000 році «Людиною року» у номінації «Регіональний лідер року» був визнаний Віктор Янукович.  


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 3

604
25 березня 2019 10:55

А що заважає корупціонеру головку стати лауреатом?Якби конкурс провели серед корупціонерів,він і там би став переможцем.І це не тому,що його в останній момент виявили,а тому,що він не підтримав потрібного кандидата.


3 1
236
25 березня 2019 11:48

Для тех, кто не знает как проводятся подобные конкурсы. Кто заплатил - тот и лауреат. всё просто.

 


7 0
0
27 березня 2019 07:00

Это конкурс среди проходимцев. Они постоянно выбирают друг друга и награждают. Эго правильнее было бы назвать - "Проходимец року".

 


3 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх