Мер Кременчука Віталій Малецький не отримав титул «Людина року»

25.03.2018, 12:26 Переглядів: 5 757


Серед міських голів переможцем у номінації визнали мера Борисполя Анатолія Федорчука, тож Малецький мусить задовольнитися титулом лауреата. 


Мер Кременчука Віталій Малецький не отримав титул «Людина року» у номінації «Міський голова року». Натомість титул дістався міському голові Борисполя Анатолію Федорчуку. 


Результати конкурсу були оголошені на 22-й урочистій церемонії премії «Людина року», що проходила 24 березня у Києві, в Національній опері України. Характерно, що церемонію не транслював жодний провідний телеканал. Офіційним транслятором був оголошений канал «Прямий», але станом на сьогодні, на 12 годину, на ньому немає інформації про всіх переможців. Тож «ТелеграфЪ» довідався про результати в номінації «Міський голова року» з любительської трансляції прес-служби Чернігівської міської ради у Фейсбук.


За премію «Людина року» в номінації «Міський голова року», крім Віталія Малецького та Анатолія Федорчука, цьогоріч змагалися мер Чернігова Владислав Артошенко, мер Білгорода-Дністровського Анна Гінак. Усі вони стали номінантами та отримали дипломи лауреатів конкурсу.


Цьогоріч не обійшлося без казусу: незадовго до фінішної прямої конкурсу на мера Чернігова Владислава Атрошенка склали протокол про корупцію. Міський голова Чернігова звинувачується в тому, що голосував за надання містобудівних умов для земельної ділянки фірми свого тестя, повідомляють чернігівські ЗМІ. Суд уже почав розглядати справу. «З лави підсудних в лауреати премії», - з таким заголовком вийшло видання Depo.ua.


Загальнонаціональна програма «Людина року» є приватним конкурсом, який заснував у 1995 році у Дніпродзержинську (нині – Кам’янське) місцевий бізнесмен Аркадій Райцин. З 1996 року церемонія нагородження щороку проходить у Києві. У 2000 році «Людиною року» у номінації «Регіональний лідер року» був визнаний Віктор Янукович. 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх