Перший заступник Полтавської ОДА Андрій Пісоцький подав у відставку

20.03.2019, 16:31 Переглядів: 3 014 Коментарів: 2

 

Андрій Пісоцький, якого разом з Валерієм Головком підозрюють в корупційному скандалі, вирішив написати заяву на звільненя

Андрій Пісоцький, перший заступник Полтавської ОДА, написав заяву на звільнення. На своїй сторінці у Facebook Пісоцький написав, що не хоче, аби посада була приводом для спекуляцій. 


- Я прийняв рішення піти у відставку. Це моя чітка і остаточна позиція. Я не дозволю, щоб моя посада була приводом для спекуляцій. Я йду з чистою совістю і чітким розумінням - за останні 4 роки Полтавщина стала одним з найефективніших регіонів України.


За цей час ми зробили багато. Ми налагодили повне взаєморозуміння з депутатським корпусом. Ніякої політики - тільки господарські питання. Полтавщина стабільно посідала перші місця у рейтингах. Ми відновлювали, ремонтували і будували інфраструктурні об’єкти. А вже цього місяця з нашого аеропорту полетить перший пасажирський рейс.


Ми завжди працювали прозоро. І результат перевірки аудиторів - цьому підтвердження. Аналіз роботи адміністрації за 3 роки показав - у нашій діяльності не було жодних порушень фінансової дисципліни. Так само будь-хто з журналістів або представників громадських організацій завжди міг отримати від нас усю необхідну інформацію.


Я ніколи не тримався і не буду триматися за посади. І впевнений, що з часом всі крапки над «і» будуть розставлені. Наразі я залишаюся обласним депутатом і громадським діячем. Докладу максимум зусиль, щоб виконувати цю роботу ефективно. Нікуди діватися і від когось ховатися не збираюся. - написав на своїй сторінці Андрій Пісоцький. 


Нагадаємо, що 16 березня на засіданні Ради регіонального розвитку у Полтаві Президент України Петро Порошенко заявив, що підписав указ про звільнення Валерія Головка з посади голови Полтавської ОДА.


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

1 457
20 березня 2019 16:46

За цей час ми зАробили багато.!
а одеялко уже у насирова взял в аренду?


4 0
540
1
20 березня 2019 22:29

Крысы начинают бежать с корабля. Все вы сразу пургу гоните, что никуда не собираетесь, а потом раз - и в какой нибудь стране, где за отопление платить не надо рассказываете какие вы жертвы политических интриг. 


9 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх