Четверта жінка відкриває власну справу завдяки бізнес-інкубатору від Інша Жінка

24.09.2020, 17:30 Переглядів: 5 907

 

Четверта учасниця Бізнес-інкубатору з розвитку жіночих ініціатив у Кременчуці відкриває власну справу 

Юлія Казакова буде розвивати внутрішній туризм, пропонуючи екстремальні розваги, цікаві позаміські трейли, незабутні емоції та пригоди для всієї сім’ї 


Ми підтримуємо починання Юлі та будемо робити лайв-стріми з відкриття 


Юлія Казакова розповідає:


Про проект «Бізнес-інкубатор для розвитку жіночих ініціатив в Кременчуці» дізналася з соціальних мереж.
Спочатку хотіла просто покращити знання в бухгалтерії, бути в курсі нових тенденцій в рекламі, просуванні свого продукту на ринку, розібратись у законодавчій базі. Я ніколи не заглиблювалась у тонкощі ведення бізнесу. Тому я не могла прогавити шансу поспілкуватися з досвідченими підприємцями, з тими хто вже мав досвід приватного бізнесу.
На лекціях було дуже цікаво, хоч вони і проходили онлайн. Почалась інша школа – школа життя. Не підручники, не методички, а реальні посібники для початку своєї справи, практичні завдання, неочікуванні тестування. Спікери проекту ділились досвідом, а я міркувала :" я теж зможу? у мене класна ідея?" І полум’я починало розпалюватися. Бізнес- інкубатор спонукав мене до дій, до практичних дій для реалізації моєї мрії, моїх ідей, на які я раніше не наважувалась.
На МК з Мариною Ткаченко було завдання візуалізувати свій проект, уявити його матеріальним, з запахом, кольором. Ось тоді я і зрозуміла, чого хочу. Вітер в лице від швидкості, прохолода ранкового лісу, співи птахів, мальовничі пейзажі, ночівлі на березі річки в наметах, пісні під гітару біля вогнища, зранку риболовля з вудкою, на обід юшка. Жодних дратуючих факторів. Тільки наодинці з природою можливо знайти сили та натхнення, щоб рухатись далі.
Я вирішила створити компанію з розвитку внутрішнього туризму «GREENTour» для людей, які люблять природу, або навпаки - не знають її. З нами вони отримають незабутні враження та гарний настрій, за час проведений на природі. Кожен сприймає відпочинок на природі по-своєму. Хтось мріє про екстрім – він у нас є. Прогулянки на квадроциклах бездоріжжям та барханами соснового лісу. Можливі і спокійні сімейні прогулянки лісовими стежками з дітьми. Флора і фауна українського лісу настільки різноманітна, що діти будуть у захваті.
У теплу пору року будуть туристичні вилазки на острів. Намети, риболовля, прогулянки на катері. Для екстремалів будуть свої бонуси – водні лижі та водні атракціони (плюшка, таблетка).
Лозунг компанії «GREENTour» Насолоджуйся природою разом з нами. А концепція в тому, щоб на фоні адреналіну та драйвових емоцій показати нашим гостям, яка гарна у нас природа в Україні. Багато людей навіть не підозрюють, яка вона унікальна. Ми хочемо донести до них, що треба поважати, любити природу. Користуватися нею так, щоб передати нашим дітям таку природу, яку ми зараз маємо. В першу чергу не забруднювати її побутовим сміттям, та по можливості прибирати за іншими. Своїм прикладом ми будемо прищеплювати культуру відпочинку на природі без згубних наслідків для неї.
Беручі участь у проекті «Бізнес-інкубатор для розвитку жіночих ініціатив в Кременчуці» я дізналася про жіночу підтримку. Юля та Аня, як провідники у світ бізнесу, без осуду, без нарікань, наполегливо вели нас до мети, не даючи розслабитися. Навіть найледачішим довелося рухатися. Не треба боятися реалізовувати свої мрії. Не спробуєш - не дізнаєшся, чи гарна була твоя ідея. Мислити потрібно глобально та масштабно. Цілі та мрії, які здавались недосяжними, вже здійснюються. Отже ми на правильному шляху.


Gepostet von _greentour_ am Mittwoch, 23. September 2020


И по воде и по земле ездит он везде ??? #прокат_квадроциклов_кременчуг

Gepostet von _greentour_ am Dienstag, 22. September 2020



Автор: прес-служба ГО "ІНША ЖІНКА"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ «ІНША ЖІНКА»

Інша жінка

Громадська організація Інша Жінка була створена у 2018 році

Актив організації - жінки, які є експертками та досягли результатів, кожна у своїй галузі: бізнесі, суспільній роботі, мистецтві та творчості, та готові приділяти час суспільно-важливим проектам, ділитися досвідом, підтримувати інших. І він постійно зростає

Наша мета - розбудувати спільноту освіченого суспільства, в якому інтелект буде трендом, а гендерна рівність - запорукою економічного зростання в суспільстві

Громадська організація Інша Жінка за 2 роки існування реалізувала багато ініціатив у підтримку гендерної рівності, розвитку жіночого підприємництва та попередження домашнього насильства, в тому числі через фінансову незалежність. На запрошення Іншої Жінки Кременчук відвідали Ніна Левчук, Марія Єфросиніна, Ольга Фреймут, яка запропонувала бути Амбасадором організації. У 2019 році був реалізований пілотний проект школи бізнесу для жінок, переможниця якого отримала 30 000 грн на розвиток власної справи та відкрила соціальний центр з вивчення іноземних мов. Зараз Інша Жінка створює Бізнес-інкубатор з розвитку жіночих ініціатив у Кременчуці, проект є грантовим та допомагає жінкам абсолютно безкоштовно отримати якісну бізнес-освіту та широку медійну підтримку їх майбутніх проектів, партнерів та партнерок, перший офіс, інформаційну підтримку.

Ця рубрика - про нас та нашу діяльність, про можливості для жінок та перспективи розвитку нашого міста. Долучитись до нас можна на нашому сайті

www.divergentwoman.com

А також на офіційній сторінці у ФБ

https://www.facebook.com/divergentwoman/

З повагою,

Голова ГО «Інша Жінка» Юлія Цибульська

Схожі матеріали:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх