Кондитерська компанія «ЛУКАС» до 449-ої річниці Кременчука презентує ексклюзивний СОЛОДКИЙ ПОДАРУНОК.

24.09.2020, 18:00 Переглядів: 4 821 Р

 

Преміальна ТМ LUKAS GOLD за підтримки проєкту «Мандруй Україною» та Discovery.ua представляє особливий подарунок до Дня Міста - унікальну «солодку книгу»: асорті найкращих цукерок «Кременчук. Улюблене місто».

Для Компанії «Лукас» уже стало доброю традицією до Дня народження міста та фестивалю «Солодкий Кременчук» готувати солодкі сюрпризи! Але в умовах сьогодення довелося креативити з урахуванням карантинних обмежень. І ми впевненні, що впорались!


КРЕМЕНЧУК, ЗУСТРІЧАЙ СОЛОДКІ СТОРІНКИ НАШОГО МІСТА!



Уже з 25 вересня 2020 року – у всіх фірмових магазинах Lukas Sweets.


Найкращий подарунок – це книга та солодощі. Тому з любов‘ю до міста та з трепетом до його історії ТМ LUKAS створила унікальну солодку книгу «Кременчук. Улюблене місто»! У цьому особливому сюрпризі поєдналося найкраще – неповторна краса Кременчука з унікальними смаками найпопулярніших цукерок кондитерської компанії «Лукас».


Сторінки справжньої історії обіймають могутню велич Дніпра, а неймовірні солодощі шепочуть рідну назву – Кременчук. Найкращі цукерки Bifesti, Sharzan, O`Damer, Womens caprise, «Пташине молоко» та «Аркадія» – все це LUKAS GOLD, все це - «Кременчук. Улюблене місто».


Хештег #мандруйукраїною на упаковці свідчить, що з підтримкою проєкта «Мандруй Україною» ми реалізували цю надзвичайну ідею – відкрити Кременчук не лише всій Україні, але й усьому світу!


Ще одна унікальна частинка дизайну упаковки – це QR код, який веде на сайт.

Ми попрацювали над наповненням сторінки про наше місто, тож тепер зустрічайте у світлі туристичного мистецтва –Кременчук туристичний!


Більш того, відтепер наш солодкий магазин Lukas Land Кременчук - також у літописі міста й відкритий на всеукраїнському порталі «Мандруй Україною», як одне з найкращих місць для відвідування в Кременчуці! Насолоджуйтеся.


І це ще не все!!! До Вашої уваги нова сторінка в історії міста, в історії «Лукас». Саме цю новину ми мали озвучити на традиційному фестивалі «Солодкий Кременчук». Але у зв'язку з карантинними обмеженнями святкування не буде. Тому було вирішено презентувати бренд легенду найсолодшої Компанії в День міста на сайті «Лукас».


Даємо подих славетній історії та створюємо нову!


Команда «Лукас» вітає кременчужан з дорогими серцю святами - з 449-ю річницею з Дня заснування Кременчука та 77-ою річницею визволення міста від нацистських загарбників! Бажаємо кожному мешканцю Кременчука жити у мирній країні, в успішному рідному місті, мати міцну люблячу родину і разом здійснювати найзаповітніші бажання! І традиційно бажаємо всім солодкого життя!!!


Свято вдома – безпечніше і рідніше, а з «Лукас» - ще й смачніше!


Про компанію «Лукас»


Виробничо-торгова компанія «Лукас» – сучасне підприємство, що динамічно розвивається та входить до списку найкращих  кондитерських підприємств України. Асортимент продукції нараховує понад 100 найменувань, серед яких – листкове печиво, круасани, цукерки та торти. Виробнича потужність компанії – до 2,5 тисяч тон продукції на місяць.


Постачання здійснюється на всю територію України та в 53 країни світу. У листопаді 2019 року компанія «Лукас» відсвяткувала своє 20-річчя!


По всім питанням прохання звертатися в прес-центр кондитерської компанії «Лукас».

Тел.: +38 (067)532 33 76 Людмила Боталова

Автор: Прес-служба Кондитерська компанія «ЛУКАС»
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх