8150 кв. м покрівель оновили у "Будсервісі" за півроку

13.07.2023, 16:00 Переглядів: 934

 

Керуюча компанія "Будсервіс" за І півріччя 2023 року майже виконала план на рік по ремонту покрівель. Із запланованих 8160 кв.м фахівці оновили 8150 кв.м м'яких покрівель.


Компанія визначила пріоритетні напрямки роботи на початку року, і 2023-ій оголосила як рік м'якої покрівлі. Ми виділили для себе проблемні ділянки, які з різних причин не ремонтувалися, та спрямували усі зусилля на їх опрацювання. Наразі ми відремонтували усі проблемні покрівлі, тепер працюємо в залежності від нових заявок мешканців, - розповів директор керуючої компанії “Будсервіс” Олександр Гладир.


  Роботи розпочалися з початку року і проводилися за сприятливих погодних умов. Висотники працювали за виробничим планом, в якому були визначені проблемні адреси. Зараз, коли усі заплановані адреси вже відпрацьовані, фахівці обстежують покрівлі відповідно отриманих заявок та складають додатковий план до кінця поточного року.

  Виконання поточного ремонту покрівель або інших конструктивних елементів будинку безпосередньо залежить від суми накопичених на рахунку будинку коштів. Несвоєчасна та не в повному обсязі оплата послуги з управління будинком може призвести до затримки в проведенні запланованих робіт. Також дається взнаки зростання цін на будівельні матеріали в 2-3 рази з початку війни. Тому вкрай важливо, щоб мешканці не накопичували борги та вчасно сплачували за послугу з управління. Тоді коштів, які формуються за статтею "поточний ремонт", буде вистачати на планування й виконання компанією-управителем робіт.

    Щоб залишити заявку на ремонт покрівлі або іншу, клієнти можуть скористатися "гарячою лінією" за телефоном:

067 341 41 41

  Заявки на виконання робіт приймаються цілодобово без вихідних. Менеджери компанії обов'язково проконсультують та допоможуть у вирішенні питань клієнтів.

Автор: Пресслужба ТОВ «КК «Будсервіс»
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

КЕРУЮЧА КОМПАНІЯ "Будсервіс":

Будсервіс

Про компанію КК "Будсервіс".

Компанія пропонує технічне обслуговування будівель, послуги з прибирання будинків і прилеглих територій, обслуговування енергетичних, теплових, водопровідних та пожежних систем, а також ремонт будинків та експлуатацію ліфтів. Керуюча компанія обслуговує територію Крюківського району міста Кременчука.

В обслуговування будинків та прибудинкової території входять такі роботи:

  • - Прибирання прибудинкової території
  • - Технічне обслуговування ліфтів, енергопостачання ліфтів.
  • - Технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем гарячого та холодного водопостачання, водовідведення, централізованого опалення, зливової каналізації.
  • - Дератизація, дезінсекція.
  • - Обслуговування димових та вентиляційних каналів.
  • - Технічне обслуговування та поточний ремонт мереж електропостачання та електрообладнання, конструктивних елементів, внутрішньобудинкових систем гарячого і холодного водопостачання, водовідведення централізованого опалення, зливової каналізації і технічних пристроїв будинків та елементів зовнішнього упорядження.
  • - Освітлення місць загального користування, підвалів та підкачування води.

НАША АДРЕСА: Україна, м.Кременчук, вул.Велика Набережна,17

ТЕЛЕФОН: +38 (067) 341-41-41

НАПИСАТИ НАМ на email: 35868931@ukr.net



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх