Комунальний фронт: про роботу під час війни розповіли у компанії "Будсервіс"

29.04.2022, 13:30 Переглядів: 1 686

 

Вже більше двох місяців триває війна України з російськими загарбниками. Через це зазнали змін усі сфери життєдіяльності українців. Житлово-комунальна сфера - не виключення. Про нові виклики та старі проблеми комунальників розповідає керуюча компанія "Будсервіс".

Наразі в обслуговуванні компанії знаходяться 311 багатоповерхових будинків у Кременчуці. Усі раніше актуальні для них проблеми: з електрикою, із системою водопостачання, з каналізацією, з опаленням -  залишилися незмінними. Проте кількість заявок у порівнянні з мирним часом збільшилася. Дехто з кременчужан покинув свої домівки, але багато хто лишився вдома. Також місто прихистило українців, що вимушені були залишити свої домівки. Люди користуються внутрішньобудинковими комунікаціями в цей час більше, тому навантаження на інженерні мережі також збільшилось. Фахівці компанії відповідально та професійно ставляться до цього виклику, тому готові до проведення ремонтних робіт та усунення аварійних ситуацій. Аварійні бригади мають відповідні перепустки та у разі необхідності приїдуть за заявкою навіть під час комендантської години. Двірники, сантехніки, електрики знаходяться на робочих місцях та щодня виконують свої обов'язки.

 

Служба клінінгу також продовжує підтримувати лад на прибудинкових територіях. Крім того, разом з іншими комунальними службами робітники беруть активну участь у трьохмісячнику чистоти і порядку.

 

Ще на початку війни компанія надала своє приміщення площею 265 кв.м для потреб переселенців. Там було облаштовано 60 спальних місць, є світло, душ, туалет.

 

Компанія працює та домогає там, де може. Але також потребує підтримки від своїх клієнтів, адже не має інших джерел фінансування, ніж оплати від співвласників. Підтримати її працівників можна, сплативши хоча б мінімальну суму за послугу з управління в особистому кабінеті на  сайті https://www.ekc.com.ua або скористатися онлайн-банкінгом.

Номер гарячої лінії, за яким можна залишити заявку або отримати консультацію:

067 341 41 41. 

Автор: Пресслужба ТОВ «КК «Будсервіс»
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

КЕРУЮЧА КОМПАНІЯ "Будсервіс":

Будсервіс

Про компанію КК "Будсервіс".

Компанія пропонує технічне обслуговування будівель, послуги з прибирання будинків і прилеглих територій, обслуговування енергетичних, теплових, водопровідних та пожежних систем, а також ремонт будинків та експлуатацію ліфтів. Керуюча компанія обслуговує територію Крюківського району міста Кременчука.

В обслуговування будинків та прибудинкової території входять такі роботи:

  • - Прибирання прибудинкової території
  • - Технічне обслуговування ліфтів, енергопостачання ліфтів.
  • - Технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем гарячого та холодного водопостачання, водовідведення, централізованого опалення, зливової каналізації.
  • - Дератизація, дезінсекція.
  • - Обслуговування димових та вентиляційних каналів.
  • - Технічне обслуговування та поточний ремонт мереж електропостачання та електрообладнання, конструктивних елементів, внутрішньобудинкових систем гарячого і холодного водопостачання, водовідведення централізованого опалення, зливової каналізації і технічних пристроїв будинків та елементів зовнішнього упорядження.
  • - Освітлення місць загального користування, підвалів та підкачування води.

НАША АДРЕСА: Україна, м.Кременчук, вул.Велика Набережна,17

ТЕЛЕФОН: +38 (067) 341-41-41

НАПИСАТИ НАМ на email: 35868931@ukr.net



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх