Вчасно сплачуєш – ремонти отримуєш: про взаємовигідну співпрацю розповіли у компанії “Будсервіс”

10.12.2021, 17:00 Переглядів: 1 501

 

Отримати ремонт у багатоповерхівці - мрія чи реальність? За який рахунок виконуються поточні ремонти? Як пришвидшити їх виконання?

Про це і не тільки розповіли у керуючій компанії “Будсервіс”.

Поточний ремонт конструктивних елементів та інженерних мереж – це накопичувальна стаття тарифу, яка складає 30% від суми оплати за послугу управління. Ці кошти накопичуються і направляються на вирішення пріоритетних питань на кожному окремому будинку. Згідно дії тарифу та чинного законодавства управитель не виконує капітальні ремонти, але в рамках статті витрат “поточний ремонт” можна досягти чимало.

 - Якщо мешканці будинку повністю та вчасно сплачують за послугу з управління їхнім будинком, то на рахунку будинку швидко накопичуються кошти. В залежності від накопиченої суми визначаються обсяги та пріоритетність у проведенні робіт по кожній багатоповерхівці, – зазначає директор керуючої компанії “Будсервіс” Сергій Зінченко.
Цікавим є приклад будинку по наб.Л.Дніпрова, 48. Тут мешканці уклали 01.09.2020 р прямий договір з управителем та визначили тариф 5,68 грн/м3. Завдяки накопиченим коштам на статті “поточний ремонт” після підвищення тарифу компанії вдалося відремонтувати м’яку покрівлю площею 104 м.кв., замінити ділянки трубопроводу каналізації довжиною 20 м.п. у підвалі. Отримавши відчутні результати за рік оплат за прямим договором, мешканці захотіли вдруге збільшити тариф на 1 гривню, і з 01.12.2021 вже сплачують 6,54 грн/м3. У планах використати накопичені кошти на заміну ліфтової кабіни.

Будинок за адресою вул.В.Набережна, 13 потребував оновлення покрівлі. Перейшовши з конкурсного на прямий договір, мешканці за короткий термін накопичили на фонді будинку суму, яка дозволила компанії “Будсервіс” виконати поточний ремонт ділянки м’якої покрівлі площею 243 м.кв. У подальшому ці роботи продовжаться.

У чотириповерхівці по вул.І.Приходька, 11 за рахунок справних оплат мешканців у всіх під'їздах встановили нові металопластикові вікна.

Маленький будинок – двоповерхівка по вул.І.Приходька, 25 – також поступово оновлює мережі за рахунок регулярних і повних оплат мешканців. У 2021 році тут провели ізоляцію трубопроводів центрального опалення у кількості 122 м.п., замінили запірну арматуру на горищі для регулювання подачі теплоносія.

 

За конкурсним договором також цілком можливо оновити будинок. Тут головним фактором є рівень оплат співвласників багатоповерхівки. Наприклад, по вул.Республіканська, 95 цьогоріч замінили старі ділянки трубопроводів гарячого та холодного водопостачання у першому та другому під'їздах у кількості 183 м.п, замінили запірну арматуру на трубопроводі гарячого та холодного водопостачання.

 

А в багатоповерхівці по вул. Троїцька, 70 лише за останні пару місяців відремонтували 47 м.кв. покрівлі, виконали скління вікон у другому під'їзді. Зараз тут триває поточний ремонт двох під'їздів.

 

Як бачимо, поточні ремонти – справа не проста, але цілком можлива. Звісно, одразу всі внутрішньобудинкові мережі, покрівлі, під'їзди відремонтувати неможливо. Але при взаємодії співвласників та компанії-управителя результати з оновлення житлового фонду не змусять себе чекати. Регулярні і повні оплати за послугу управління дозволяють піклуватися про будинки та поволі ремонтувати й оновлювати їх.

Довідково:

Дізнатись про можливості прямих договорів можна у вашого хауз менеджера, або звернувшись до керуючої компанії.

Подати заявку, в тому числі аварійну, можна за номером цілодобового колл-центру “Будсервіс” у Кременчуці 067 341 41 41

Заявки на виконання робіт приймаються цілодобово без вихідних. Центр обслуговування клієнтів за адресою вул.В.Набережна, 17 проводить прийом відвідувачів з 08:00 до 17:00 з дотриманням карантинних вимог. Менеджери компанії обов'язково проконсультують та допоможуть у вирішенні питань клієнтів.

Пресслужба ТОВ «КК «Будсервіс»

Автор: Пресслужба ТОВ «КК «Будсервіс»
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

КЕРУЮЧА КОМПАНІЯ "Будсервіс":

Будсервіс

Про компанію КК "Будсервіс".

Компанія пропонує технічне обслуговування будівель, послуги з прибирання будинків і прилеглих територій, обслуговування енергетичних, теплових, водопровідних та пожежних систем, а також ремонт будинків та експлуатацію ліфтів. Керуюча компанія обслуговує територію Крюківського району міста Кременчука.

В обслуговування будинків та прибудинкової території входять такі роботи:

  • - Прибирання прибудинкової території
  • - Технічне обслуговування ліфтів, енергопостачання ліфтів.
  • - Технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем гарячого та холодного водопостачання, водовідведення, централізованого опалення, зливової каналізації.
  • - Дератизація, дезінсекція.
  • - Обслуговування димових та вентиляційних каналів.
  • - Технічне обслуговування та поточний ремонт мереж електропостачання та електрообладнання, конструктивних елементів, внутрішньобудинкових систем гарячого і холодного водопостачання, водовідведення централізованого опалення, зливової каналізації і технічних пристроїв будинків та елементів зовнішнього упорядження.
  • - Освітлення місць загального користування, підвалів та підкачування води.

НАША АДРЕСА: Україна, м.Кременчук, вул.Велика Набережна,17

ТЕЛЕФОН: +38 (067) 341-41-41

НАПИСАТИ НАМ на email: 35868931@ukr.net



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх