Як у Кременчуці стартував сезон покосів трави, розповідає компанія “Місто для людей”

21.05.2021, 13:00 Переглядів: 1 549

 

Охайний вигляд дворів чи боротьба з алергією? Підтримання порядку чи турбота про здоров'я кременчужан? Усі ці позитивні завдання постають перед комунальниками у весняно-літній період, коли настає пора сезонних робіт – покосів трави на ввірених їм територіях.

       У травні 2021 року сезон покосу бур’янів і карантинної рослинності стартував і в керуючій компанії “Місто для людей Кременчук”, що обслуговує 376 житлових будинків міста. Загалом, площа прибудинкових територій, які підлягають покосу, складає 28 гектарів.


       “Нині триває перший етап покосів. За два тижні наші працівники провели роботи на 11,2 гектарах прибудинкових територій. Щодня ми косимо траву поблизу 10-12 будинків. У роботі задіяні працівники служби клінінгу, використовуються ручні газонокосарки”, – розповів директор керуючої компанії Сергій Зінченко.


       В подальшому покоси будуть здійснюватися згідно плану, усього за сезон проводиться 4-5 етапів скошування трави та карантинних рослин. Це не лише дозволяє підтримувати охайний вигляд прибудинкових територій, але і допомагає людям, які страждають на алергію, легше пережити період цвітіння трав, зокрема амброзії. Крім боротьби з рослинами-алергенами, регуляція рослинного покрову дозволяє боротися також з комахами-переносниками захворювань (наприклад, кліщами, укус яких спричиняє хворобу Лайма).


       Покоси – не єдина сезонна послуга, що її надає служба клінінгу компанії “Місто для людей Кременчук”. Восени вона виконує прибирання листя, взимку – прибирання снігу та посипку ожеледиці. Основна ж функція служби – прибирання прибудинкової території, яке здійснюється щоденно. Прибирають як окремі двірники, так і мобільні бригади, якщо за будинком не закріплений робітник або ж він є, але перебуває на лікарняному. Одна бригада, на відміну від двірника, доглядає в середньому за 50-60 будинками. У Кременчуці є три такі мобільні бригади.


 

       Послуги служби клінінгу – це лише одна складова тарифу. Які саме послуги з управління отримувати, залежить від клієнтів. Тому, якщо мешканці будинку хочуть переглянути перелік послуг або періодичність їх надання, то керуюча компанія завжди надає можливість укласти індивідуальний договір. Це дозволяє застосувати індивідуальний підхід до кожного будинку і врахувати побажання клієнтів.


       Щоб зробити це, кременчужани завжди можуть звернутися до хауз менеджера, закріпленого за будинком, або зателефонувати на гарячу лінію керуючої компанії “Місто для людей” у Кременчуці:


+38 067 341 41 41.


      Консультації проводяться цілодобово без вихідних, наголосили у компанії.


Автор: Пресслужба КК “Місто для людей”
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

КЕРУЮЧА КОМПАНІЯ "Будсервіс":

Будсервіс

Про компанію КК "Будсервіс".

Компанія пропонує технічне обслуговування будівель, послуги з прибирання будинків і прилеглих територій, обслуговування енергетичних, теплових, водопровідних та пожежних систем, а також ремонт будинків та експлуатацію ліфтів. Керуюча компанія обслуговує територію Крюківського району міста Кременчука.

В обслуговування будинків та прибудинкової території входять такі роботи:

  • - Прибирання прибудинкової території
  • - Технічне обслуговування ліфтів, енергопостачання ліфтів.
  • - Технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем гарячого та холодного водопостачання, водовідведення, централізованого опалення, зливової каналізації.
  • - Дератизація, дезінсекція.
  • - Обслуговування димових та вентиляційних каналів.
  • - Технічне обслуговування та поточний ремонт мереж електропостачання та електрообладнання, конструктивних елементів, внутрішньобудинкових систем гарячого і холодного водопостачання, водовідведення централізованого опалення, зливової каналізації і технічних пристроїв будинків та елементів зовнішнього упорядження.
  • - Освітлення місць загального користування, підвалів та підкачування води.

НАША АДРЕСА: Україна, м.Кременчук, вул.Велика Набережна,17

ТЕЛЕФОН: +38 (067) 341-41-41

НАПИСАТИ НАМ на email: 35868931@ukr.net



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх