Щоб не було заборгованості. У компанії «Місто для людей» розповіли про договір реструктуризації

30.11.2020, 18:00 Переглядів: 1 607

 

Затяжнии? карантин відчутно вдарив по гаманцях і, як наслідок, вплинув на спроможність населення сплачувати комунальні послуги. А з приходом зими до обов’язкових платежів додалася ще й оплата за опалення. Якщо вчасно не сплачувати надані послуги, то нарахування накопичуються у значну суму боргу. Аби цього уникнути, споживачі можуть реструктуризувати заборгованість і платити почастинно.

Ось що з цього приводу зазначає директор керуючої компанії «Місто для людей Кременчук» Сергій Зінченко: «Наші клієнти – споживачі послуги з управління – можуть укласти з компанією договір про реструктуризацію заборгованості, де буде передбачено графік і?і? погашення з урахуванням їхнього матеріального становища та статку. Це оптимальний варіант, який дозволяє споживачу знайти необхідні кошти і при цьому продовжувати отримувати послуги. Крім того, це дає можливість мешканцю користуватися пільгами та субсидіями».

Суть процедури реструктуризації полягає в тому, що власник житла продовжує щомісяця сплачувати послуги керуючій компанії, а наявна заборгованість ділиться на певну кількість місяців і також щомісяця виплачується частинами. Така схема буде працювати доти, доки весь борг не буде виплачений, після чого залишиться тільки справно вносити платежі.

Для укладення договору власнику житла необхідно взяти з собою паспорт, ідентифікаційний код та прийти до Центру обслуговування клієнтів компанії «Місто для людей Кременчук» за адресою вул.Набережна, 17. У період карантину прийом населення здійснюється по вівторках і четвергах. Э питання - телефонуйте за номером гарячої лінії “Місто для людей”:

067 341 41 41

Зазначимо, що за листопад-місяць 2020 року до компанії звернулось 35 співвласників, які вже уклали договори про реструктуризацію заборгованості.

Звертаємо увагу, що станом на 30.11.2020 р. у Кременчуці сума заборгованості населення за послуги керуючої компанії становить 12,5 млн грн. Закликаємо споживачів не зволікати та своєчасно розраховуватися за отримані житлово-комунальні послуги, адже це є запорукою їх якісного надання.

Автор: Пресслужба КК “Місто для людей”
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

КЕРУЮЧА КОМПАНІЯ "Будсервіс":

Будсервіс

Про компанію КК "Будсервіс".

Компанія пропонує технічне обслуговування будівель, послуги з прибирання будинків і прилеглих територій, обслуговування енергетичних, теплових, водопровідних та пожежних систем, а також ремонт будинків та експлуатацію ліфтів. Керуюча компанія обслуговує територію Крюківського району міста Кременчука.

В обслуговування будинків та прибудинкової території входять такі роботи:

  • - Прибирання прибудинкової території
  • - Технічне обслуговування ліфтів, енергопостачання ліфтів.
  • - Технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем гарячого та холодного водопостачання, водовідведення, централізованого опалення, зливової каналізації.
  • - Дератизація, дезінсекція.
  • - Обслуговування димових та вентиляційних каналів.
  • - Технічне обслуговування та поточний ремонт мереж електропостачання та електрообладнання, конструктивних елементів, внутрішньобудинкових систем гарячого і холодного водопостачання, водовідведення централізованого опалення, зливової каналізації і технічних пристроїв будинків та елементів зовнішнього упорядження.
  • - Освітлення місць загального користування, підвалів та підкачування води.

НАША АДРЕСА: Україна, м.Кременчук, вул.Велика Набережна,17

ТЕЛЕФОН: +38 (067) 341-41-41

НАПИСАТИ НАМ на email: 35868931@ukr.net



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх