Керуюча компанія «Місто для людей» назвала найбільших боржників в Кременчуці

17.02.2020, 12:00 Переглядів: 4 472

 

Заборгованість за послугу утримання будинку та прилеглій території не вважалося великою проблемою за часів роботи "ЖЕКів", адже вони отримували дотації з міського бюджету.Тому, можна сказати, що всі громадяни платили за боржників. Але для керуючих компаній ніяких дотацій з міської казни не передбачено. А це означає, що заборгованість безпосередньо впливає на можливість виконання тих чи інших робіт.



Наприклад, при заборгованості в багатоквартирних будинках неможливо проводити необхідні поточні ремонти в потрібних обсягах. У гіршому випадку борги будинки можуть, як наслідок, привести до заборгованості керуючої компанії перед постачальником електроенергії. Для споживача це означає відсутність освітлення у місцях загального користування, неробочі, через відсутність електрики, ліфти і підкачувальні насоси.



"Іноді буває так, що заявники вимагають проведення певних ремонтних робіт в будинку, підкреслюючи, що вони сумлінно платять за послугу управління. Але багатоквартирний будинок належить власникам всіх квартир - це спільне майно. А поточний ремонт виконується за рахунок накопичень за відповідною статтею тарифу управління багатоквартирним будинком, тобто з загальнобудинкових засобів, а не коштів окремої квартири. На жаль, якщо ви сумлінно оплачуєте послугу управління будинком, це ще не означає, що ваш будинок не є боржником ", - ділиться директор керуючої компанії "Місто для людей" у Кременчуці Сергій Зінченко.



Як приклад, ТОП-5 будинків з найбільшою заборгованістю у місті станом на 01.02. 2020 р.:

- вул. Східна, 22 - 280 597,68 грн;

- вул. Велика Набережна, 29 - 187 313,59 грн;

- вул. Гагаріна, 23 - 166 711,38 грн;

- вул. Шевченко, 27 - 158 552,62 грн;

- вул. Чумацький Шлях, 3 - 143 681,98 грн.



Якщо ви хочете дізнатися про стан накопичень по дому, рівень оплат або наявність заборгованості, ви можете зайти на сайт компанії, що управляє «Місто для людей». Крім того, відповідну інформацію можна отримати в Центрі обслуговування клієнтів компанії, або звернутися в повідомленні на офіційну сторінку компанії, що управляє в соціальній мережі Facebook.



Довідка:

«Місто для людей» - найбільша керуюча компанія України, яка була створена на досвіду європейських керуючих компаній. Компанія є лідером ринку ЖКГ послуг. Зараз "Місто для людей" щодня обслуговує понад 200 000 клієнтів і управляє понад 9 мільйонами квадратних метрів житлової площі. Більше інформації за посиланням: https://mdl.com.ua


Автор: прес-служба МДЛ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

КЕРУЮЧА КОМПАНІЯ "Будсервіс":

Будсервіс

Про компанію КК "Будсервіс".

Компанія пропонує технічне обслуговування будівель, послуги з прибирання будинків і прилеглих територій, обслуговування енергетичних, теплових, водопровідних та пожежних систем, а також ремонт будинків та експлуатацію ліфтів. Керуюча компанія обслуговує територію Крюківського району міста Кременчука.

В обслуговування будинків та прибудинкової території входять такі роботи:

  • - Прибирання прибудинкової території
  • - Технічне обслуговування ліфтів, енергопостачання ліфтів.
  • - Технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем гарячого та холодного водопостачання, водовідведення, централізованого опалення, зливової каналізації.
  • - Дератизація, дезінсекція.
  • - Обслуговування димових та вентиляційних каналів.
  • - Технічне обслуговування та поточний ремонт мереж електропостачання та електрообладнання, конструктивних елементів, внутрішньобудинкових систем гарячого і холодного водопостачання, водовідведення централізованого опалення, зливової каналізації і технічних пристроїв будинків та елементів зовнішнього упорядження.
  • - Освітлення місць загального користування, підвалів та підкачування води.

НАША АДРЕСА: Україна, м.Кременчук, вул.Велика Набережна,17

ТЕЛЕФОН: +38 (067) 341-41-41

НАПИСАТИ НАМ на email: 35868931@ukr.net



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх