«МДЛ Кременчук» турбується про чистоту та благоустрій в кожному дворі

23.10.2019, 09:30 Переглядів: 2 347

 

 Компанія «Місто для людей Кременчук » щодня проводить роботи з благоустрою територій, прилеглих до будинків, що перебувають у її управлінні.

 

Закінчився весняно – літній сезон, в період якого було відремонтовано та встановлено 40 лав. Викошено від трави та амброзії приблизно 76 га. території обслуговування компанії. Відремантовано дитячих майданчиків – 4. На постійній основі ведеться санітарна обрізка дерев.

 

Опале листя давно вже стало символом осені в будь-якому місті. Один із основних видів роботи будь-якої керуючої компанії в цей період - це прибирання листви. Даний вид робіт «МДЛ Кременчук» проводить постійно.

 

Кожного дня проводиться прибирання територій, прилеглих до будинків, що перебувають в управлінні компанії від опалого листя, сухої трави, сухих гілок дерев та сміття. Обслуговується житловий фонд, як внутрішньої так і зовнішньої прибудинкової території.

 

«Кожен день на прибирання території, прилеглої до будинків, що перебувають в управлінні компанії, виходять двірники, які стежать за чистотою і порядком на закріплених територіях. Також є мобільні бригади двірників. 

Всі двірники на осінньо – зимовий період забезпечені комплектами спецодягу та всім необхідним інструментом і посипними матеріалами. 

 

 


Можемо запевнити наших жителів, що ми зробимо все від нас залежне, щоб в осінньо - зимовий період в їх будинках було тепло, а на прибудинковій території чисто та безпечно» - говорить директор компанії «Місто для людей Кременчук» Сергій Зінченко.

 

Пам'ятайте: в будь-який простій або складній життєвій ситуації потрібно звертатися до фахівців і до їх професійної допомоги. Адже тільки експерти зможуть професійно і оперативно вирішити Ваші проблеми.

 

Є ПИТАННЯ?

Зв'яжіться з фахівцями по телефону +38 067 341 41 41,

або пишіть нам на email: mdlkremenchuk@ukr.net.

 

 

 

Автор: прес-служба МДЛ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

КЕРУЮЧА КОМПАНІЯ "Будсервіс":

Будсервіс

Про компанію КК "Будсервіс".

Компанія пропонує технічне обслуговування будівель, послуги з прибирання будинків і прилеглих територій, обслуговування енергетичних, теплових, водопровідних та пожежних систем, а також ремонт будинків та експлуатацію ліфтів. Керуюча компанія обслуговує територію Крюківського району міста Кременчука.

В обслуговування будинків та прибудинкової території входять такі роботи:

  • - Прибирання прибудинкової території
  • - Технічне обслуговування ліфтів, енергопостачання ліфтів.
  • - Технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем гарячого та холодного водопостачання, водовідведення, централізованого опалення, зливової каналізації.
  • - Дератизація, дезінсекція.
  • - Обслуговування димових та вентиляційних каналів.
  • - Технічне обслуговування та поточний ремонт мереж електропостачання та електрообладнання, конструктивних елементів, внутрішньобудинкових систем гарячого і холодного водопостачання, водовідведення централізованого опалення, зливової каналізації і технічних пристроїв будинків та елементів зовнішнього упорядження.
  • - Освітлення місць загального користування, підвалів та підкачування води.

НАША АДРЕСА: Україна, м.Кременчук, вул.Велика Набережна,17

ТЕЛЕФОН: +38 (067) 341-41-41

НАПИСАТИ НАМ на email: 35868931@ukr.net



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх