Компанія "МДЛ Кременчук" завжди готова прийти на допомогу

14.02.2019, 14:19 Переглядів: 1 809

10 лютого по вулиці Театральна, будинок 46, сталася пожежа. Жителі були евакуйовані, але вогнем була знищено чимала частина будинку


Перед обличчям людського горя ніхто не може залишитися байдужим. Наша компанія, разом з іншими службами міста, прийшли на допомогу потерпілим. Отримавши інформацію щодо пригоди, що сталася, керівництво компанії разом з спеціалістами  виїхали на місце пригоди.

 

Відразу нашими працівниками будинок був знеструмлений і відключено опалення. Після того, як пожежа була ліквідована, електрика і опалення були відновлені. Внаслідок пожежі дах був сильно зруйнований і нами було прийнято рішення накрити пошкоджену частину даху водонепроникним матеріалом.

 

Після цього, разом з іншими комунальними підприємствами міста, було проведено прибирання будинку та прилеглої території від наслідків пожежі. На даний час продовжуюються проводитися роботи по відновленню будинку.


 

 

«Ми не могли залишитися осторонь того, що сталося. Коли відбувається така пригода, треба реагувати дуже швидко – не за календарним графіком, з урахуванням вихідних, обіду і свят, а в будь-який час доби. Ми, як керуюча компанія, це добре розуміємо.

 

Як тільки нам повідомили про те, що трапилося, ми оперативно включилися в роботу з ліквідації наслідків пожежі.

 

Скільки часу знадобиться на відновлення будинку в цілому, сказати важко. Але всі ті роботи, що залежать від нашої компанії, виконуються і будуть виконуватися оперативно і якісно» – говорить директор компанії «Місто для людей Кременчук»,- Сергій Зінченко.

 

 


Про компанію "Місто для людей":

"Місто для людей" – найбільший постачальник послуг з управління житловою нерухомістю в Україні, що діє в Києві та 8 інших містах країни. Компанія належить до групи MDL, яка складається з більш ніж 10 компаній і управляє 12 млн. кв. житлової нерухомості. Крім того, як лідер ринку, що нараховує понад 2 500 різних фахівців, "Місто для людей" обслуговує понад 224000 клієнтів у більш ніж 4000 житлових будівлях. Компанія пропонує технічне обслуговування будівель, послуги з прибирання будинків і прилеглих територій, обслуговування енергетичних, теплових, водопровідних та пожежних систем, а також ремонт будинків та експлуатацію ліфтів.

 

Автор: прес-служба МДЛ
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

КЕРУЮЧА КОМПАНІЯ "Будсервіс":

Будсервіс

Про компанію КК "Будсервіс".

Компанія пропонує технічне обслуговування будівель, послуги з прибирання будинків і прилеглих територій, обслуговування енергетичних, теплових, водопровідних та пожежних систем, а також ремонт будинків та експлуатацію ліфтів. Керуюча компанія обслуговує територію Крюківського району міста Кременчука.

В обслуговування будинків та прибудинкової території входять такі роботи:

  • - Прибирання прибудинкової території
  • - Технічне обслуговування ліфтів, енергопостачання ліфтів.
  • - Технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем гарячого та холодного водопостачання, водовідведення, централізованого опалення, зливової каналізації.
  • - Дератизація, дезінсекція.
  • - Обслуговування димових та вентиляційних каналів.
  • - Технічне обслуговування та поточний ремонт мереж електропостачання та електрообладнання, конструктивних елементів, внутрішньобудинкових систем гарячого і холодного водопостачання, водовідведення централізованого опалення, зливової каналізації і технічних пристроїв будинків та елементів зовнішнього упорядження.
  • - Освітлення місць загального користування, підвалів та підкачування води.

НАША АДРЕСА: Україна, м.Кременчук, вул.Велика Набережна,17

ТЕЛЕФОН: +38 (067) 341-41-41

НАПИСАТИ НАМ на email: 35868931@ukr.net



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх