Новій школі - нові страви: кременчуцьким школам пропонують долучитися до проекту «Нове шкільне харчування»

14.02.2019, 14:32 Переглядів: 4 714 Коментарів: 1

 

Департамент освіти оприлюднив лист про впровадження проекту на території Полтавської області

13 лютого Департамент освіти Кременчука оприлюднив лист про впровадження проекту «Нове шкільне харчування» на території Полтавської області. Керівникам кременчуцьких шкіл пропонують розповісти адміністрації закладів та батькам про впровадження проекту та долучитися до нього.


У разі зацікавленості просять зареєструватися ТУТ.


Впроваджує соціальний проект на території області Полтавська обласна асоціація органів місцевого самоврядування у співпраці з Полтавською обласною радою та командою Cult Food. Метою проекту є збільшення школярів, які харчуються у шкільних їдальнях та покращення якості харчування у цих їдальнях.


  


Для проекту «Нове шкільне харчування» переможець 5 сезону шоу «МайстерШеф» та кулінарний експерт Евгеній Клопотенко разом з командою розробив та випробував новий рецептурний збірник. До збірника увійшли рецепти зі звичних інгрідієнтів, але зі зміненою технологією приготування. Розробники переконані, що від цього не зміниться ні ціна обіду, ні час на його приготування кухарями. Детальніше про це читайте у матеріалі: Мінестроне та нагетси: затвердили новий рецептурний збірник для шкільних їдалень від переможця «МайстерШеф».


11 лютого на сайті проекту Cult Food з'явилась перша редакційна версія рецептурного збірника для шкільних їдалень до якої увійшло лише 13 рецептів, але і вони дозволяють скласти уявлення про те, чим розробники пропонують годувати школярів. Повний збірник обіцяють викласти 22 лютого. Детальніше про це читайте у матеріалі: Бутерброди та 5 варіантів салату з капусти: з'явилась частина нового рецептурного збірника для шкільних їдалень.

 

Цікаво, що згідно з опитуванням на нашому сайті, більшість читачів «Телеграфа» хотіли б, аби школярів годували за новим збірником. Але значна частина переконана, що кухарі у їдальнях не захочуть нічого змінювати...


Нагадаємо, що свій початок проект бере у 2017 році, коли «ТСН» взялася реформувати їдальню однієї з миргородських шкіл.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

1 177
14 лютого 2019 14:42

По анологии с сериалом Доктор Дурнев поставщикам питания в школы остается воскликнуть: 

Не нужно ничего менять! Ахахахах! © Повар Дурнев


3 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх