Не жлобись – поділись! Подаруй зайве пальто бездомним

4.11.2006, 14:11 Переглядів: 1 736
Нинішня зима обіцяє бути досить холодною. У зв’язку з цим у міськвиконкомі прийняте рішення організувати вчасний збір теплого одягу для бездомних громадян Кременчука. Збір одягу проходитиме в адміністративних районах.  Щедрі мешканці Автозаводського району, які мають бажання передати теплі речі бездомним, можуть нести їх до територіального центру соціального обслуговування пенсіонерів  та одиноких непрацездатних громадян за адресою: вулиця 60 років Жовтня, 130 (центр знаходиться поруч з Автозаводським райвиконкомом, у приміщенні колишнього дитсадка № 15).

Нинішня зима обіцяє бути досить холодною. У зв’язку з цим у міськвиконкомі прийняте рішення організувати вчасний збір теплого одягу для бездомних громадян Кременчука. Збір одягу проходитиме в адміністративних районах.  Щедрі мешканці Автозаводського району, які мають бажання передати теплі речі бездомним, можуть нести їх до територіального центру соціального обслуговування пенсіонерів  та одиноких непрацездатних громадян за адресою: вулиця 60 років Жовтня, 130 (центр знаходиться поруч з Автозаводським райвиконкомом, у приміщенні колишнього дитсадка № 15).  Телефон для довідок: 5-39-49.
Мешканці  Крюківського району  за бажанням можуть зносити теплі  речі до територіального центру соціального обслуговування пенсіонерів Крюківського району за адресою: вулиця Кузнєчна, 10/2 (центр знаходиться поруч з інтернатом ім. Макаренка та недалеко від колишнього ресторану 'Хвиля'). Телефон для довідок: 6-13-60.
Працівники територіальних центрів просять нагадати, що речі, які громадяни вирішать пожертвувати, мають бути  придатними  для носіння – бажано, чистими, з обома рукавами та без великих дірок. Найбільша потреба у теплих речах – пальта, куртки, кожухи, навіть шуби, теплі шапки та светри, теплі  носки та взуття.  Щодо фасонів благодійники жодних вимог не ставлять. Хоча в Автозаводському терцентрі  розповіли цікаву історію. У літньому дитячому павільйоні там тихо  живе бомжик.  Живе він більше трьох років і  в центрі його вже називають 'своїм'.  Якось його вирішили наділити благодійними штанями. Штани були не те щоб гарні, але цілі.  Бомжик  прийшов,  подивився на них і засумував. А потім  дуже чемно пояснив, що він, вибачайте, таких не носить – що він, дідуган старий? Йому б якість джинси – хоч старенькі. А до них кросівочки – ото б було щастя.



 
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх