Що ви думаєте про журналістів?

8.06.2006, 16:06 Переглядів: 1 564
Вівторок 6 червня 2006 року, 11.00

Сьогодні у своє власне професійне свято (День журналіста), що, ви думали, роблять самі журналісти? Звісно, працюють. Ми скористалися нагодою і вирішили з’ясувати, що думають про нашого брата кременчужани..

Валерій, бізнесмен

– Робота, наскільки я розумію невдячна. Тим більше зараз, коли нова влада знову починає тиснути на свободу слова. Журналістам, на мою думку, доводиться вникати в позитивні і в негативні моменти життя. Часто вони навіть беруть безпосередню участь  у вирішенні  якихось питань, проводячи журналістські розслідування. Вони ризикують, особливо в гарячих точках. Їх бажанню працювати і цілеспрямованості можна позаздрити.

Геннадій, будівельник

– Корисна професія... Від журналістів я отримую багато корисної інформації. Щоправда, не завжди правдивої. Втім, у різних виданнях все по-різному. Щодо самих журналістів, то вони звичайні люди, просто робота у них така.

Володимир Васильович, пенсіонер

– О! Ні! Не треба! Хай це залишиться зі мною! Ви гарненькі дівчата, але журналісти ... У мене таке враження, що журналісти некомпетентні та безвідповідальні. Я по літерах зачитував одному прізвище, професію, всі деталі, а вийшов номер: все зім’ято і перекручено. Я йому помстився, і більше він до нас не ходив. Але таких море у будь-якій іншій професії.

Владлена, службовець

– Серед них є багато дуже хороших та розумних людей. Та бувають і не дуже розумні. Хто на що здатен. Хай у цих людей буде як можна більше сил на навчання Хай буде більше коштів, які можна вкласти в це навчання, аби талановита людина могла себе реалізувати і давати людям цікаву інформацію. А щодо низького рівня, то його мають не люди, а преса загалом. Ось начальству вашому можна побажати, щоб воно довело персонал до такого рівня, коли люди не думають про матеріальне, а про особистий професійний ріст.

Людмила, соціальний працівник

– Це дуже симпатичні люди. Цікавий відбір іде у ЗМІ. Думаю, що критерієм є не лише талант, а й зовнішність в тому числі. Але ж рівень інтелекту має бути дуже високим. Певне, двієчники і трієчники навряд чи в журналістиці утримаються. Вважаю, що за гроші в журналісти не потрапиш.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх