Квитки ще дешеві

8.06.2006, 16:06 Переглядів: 1 577
Ще кілька днів, до 12 червня, квитки на потяги можна купити за старою ціною і зекономити.

Залізничні квитки подорожчають з 12 червня

Ще кілька днів, до 12 червня, квитки на потяги можна купити за старою ціною і зекономити

Ще кілька днів і квитки на пасажирські поїзди почнуть продавати за новою ціною. За повідомленням прес-служби “Укрзалізниці”, 2 червня Міністерство юстиції дало „добро” на підвищення. Тож, як і обіцялось раніше, вартість квитка зросте приблизно на третину. Проте навіть самі залізничники не дуже схвалюють цей крок. Перебуваючи 3 червня у Кременчуці  заступник начальника Південної залізниці Григорій Яланський заявив, що позиція керівництва Південної залізниці – не підвищувати тарифи на пасажирські перевезення. «На жаль, зростання тарифів (на пасажирські перевезення) пов`язане зі зростанням цін на енергоносії, а ще не підвищуються тарифи на вантажні перевезення, а там реально є можливість підвищити тарифи й за рахунок цього компенсувати вартість квитків для пасажирів. Позиція керівництва Південної залізниці саме така - не підвищувати тарифи на пасажирські перевезення, тому що це безпосередньо впливає на найбільш незахищені верстви населення», – сказав Григорій Яланський. Але, «рішення ухвалено, і ми будемо його виконувати», – додав він.
І, як каже Генеральний директор “Укрзалізниці” Василь Гладких, це не останнє підвищення. Тарифи на пасажирські перевезення зростатимуть принаймні ще тричі. “Зараз на 50%, а далі з 1 січня, 1 квітня і 1 липня 2007 року щоразу на 10%”.
А поки що...
До 12 червня залізничні квитки у касах можна купити за старою ціною. Враховуючи те, що попередній продаж квитків здійснюється за 45 днів, то 11 червня ви можете взяти квиток на 25 липня і при цьому зекономити. Доплачувати за квиток куплений раніше, не доведеться. Наразі на міському залізничному вокзалі ажіотажу серед пасажирів не спостерігається, хоча черги таки дійсно стали довшими. У прес-службі “Укрзалізниці” також повідомили, що на електрички та дизель-потяги ціни поки що підвищуватися не будуть.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх