Що чути в місті?

27.01.2006, 12:01 Переглядів: 1 749
Понеділок, 23 січня 2006 року, 15.00.

Леонід Іванович, пенсіонер

– Я думаю, що лише про тепло говорять, бо самі знаєте, яка зараз проблема найактуальніша: кожен намагається знайти своє місце, до кого притулитися ... до помаранчевих чи біло-блакитних. На устах – майбутні вибори, навіть погода у ці розмови не вносить корективи. В моєму оточенні кажуть, що Ющенко все-таки дуже багато балакає, інколи навіть хочеться обняти його і поцілувати за мудрі слова. А потім дивишся на його дії, і видно, що в нього не вистачає характеру.

Андрій, службовець

– Мабуть про холод. Холодно і все. Холодно на вулиці, холодно в квартирах. Сам стикався з цією проблемою. В суботу їздили людям допомагати. Перший Занасип розморожений був повністю – термоудар був, здається, у п’ятницю. По-моєму, не все й полагодили там. Нібито там багато розморожених квартир, де труби опалення порвало.

Анатолій Миколайович, столяр

– Про кохання. Про нього говорять, незалежно від погодних умов. Завжди – хоч холодно, хоч спекотно. Тим більше, в такі холоди зігріває лише кохання.
Чули, правда, що холод призвів до того, що на Занасипу прорвало труби. Глухов там. Молодець. Підтримує місто. Не гріє крісло у своєму кабінеті.

Леонід Григорович, художник

– Мене цікавить естетика міста, архітектурна забудова. Це найболючіше. Кругом сумбурна забудова. Ось Будинок офіцерів, наприклад. Це ж жах! Такі кошти вкладені, а архітектури немає. Тим часом, кожна будівля, кожен вхід – це своєрідна скринька. Хотілося б, щоб ставлення фахівців було більш принциповим та кваліфікованим, а то здається, що гроші все вирішують. А з Кременчука можна зробити насправді місто-сад.

Тоня, робітниця

– Морозно на вулиці! А по Росії взагалі передають 47 градусів...
Багато балакають про вибори у Верховну Раду. Особливо про Ющенка. Він багато зробив би для України, якби йому не заважали. Йому багато хто співчуває. Гірко дивитися на те, як до влади хоче прийти, вибачте за грубість, банда. Про міських балакають. Що на міського голову йтимуть Надоша, Глухов і Матицин.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх