Війна навколо Придніпровського ринку

23.12.2009, 12:01 Переглядів: 1 685
Питання про оренду землі, яку займає ринок, розглянуть 24 грудня.

Питання про продовження терміну оренди земельної ділянки, яку зараз займає Придніпровський ринок, розглянуть 24 грудня, на сесії міськради.

Підприємці, що працюють на ринку, обурені тим, що минулого разу депутати продовжили оренду лише на 51 день замість п’яти років. Вони кажуть – головний камінь спотикання – два гектари землі у центрі міста. Поміж тим, на ринку задіяні дві тисячі працівників, які тепер не мають впевненості у своєму майбутньому.

– Ми усюди звертались, писали листи, маємо підтримку влади, однак як проголосують депутати…У нас дві фракції – БЮТ та Партія регіонів, які коли об’єднуються, проводять потрібні їм рішення, – кажуть підприємці.

Віце-мер Биков зазначив, що мав розмови із фракціями, і найбільш стурбований позицією Партії регіонів – невідомо, як вони проголосують. Заступник голови Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва Світлана Свіщева, якій підприємці виклали свою проблему, запропонувала їм написати листи кожному депутату окремо, та піддати огласці їхні відповіді на них. Що вирішать депутати із Придніпровським ринком, стане відомо вже сьогодні.



 
Автор: editor
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх