Закупівельні ціни повинні задовольняти перш за все виробників молока

12.10.2007, 13:10 Переглядів: 1 554
Ситуація на ринку закупівлі молока та реалізації готової молочної продукції обговорювалася під час засідання узгоджувальної комісії, яке провів заступник голови облдержадміністрації Володимир АНДРІЄНКО.
„Щоб спрогнозувати й стабілізувати закупівельні ціни на молоко, особливо під час зимового періоду, ми й зустрілися з представниками переробних підприємств області, - сказав Володимир АНДРІЄНКО. – Адже закупівельні ціни повинні задовольняти перш за все виробників молока”.
Лише 25 відсотків від ціни реалізації готової продукції становить вартість молока, яке закуповують підприємства у безпосередніх виробників, тобто селян.

Ситуація на ринку закупівлі молока та реалізації готової молочної продукції обговорювалася під час засідання узгоджувальної комісії, яке провів заступник голови облдержадміністрації Володимир АНДРІЄНКО. „Щоб спрогнозувати й стабілізувати закупівельні ціни на молоко, особливо під час зимового періоду, ми й зустрілися з представниками переробних підприємств області, - сказав Володимир АНДРІЄНКО. – Адже закупівельні ціни повинні задовольняти перш за все виробників молока”. Лише 25 відсотків від ціни реалізації готової продукції становить вартість молока, яке закуповують підприємства у безпосередніх виробників, тобто селян. А закупівельні ціни на молоко І ґатунку з дотацією, встановлені переробними підприємствами області станом на початок жовтня для сільгосппідприємств становили від 1,45 грн. до 2,7 грн. за літр молока, для населення – від 1,44 грн. до 2,1 грн. за літр молока. Володимир АНДРІЄНКО нагадав присутнім, що більшість родин на селі живуть за рахунок реалізації молока, а тому цінову політику треба проводити виважено, щоб не допустити ситуації дворічної давнини, коли через зниження закупівельної ціни на молоко селяни втратили понад 20 тисяч голів корів.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх