Валерій Асадчев зустрівся з делегацією з Китаю

12.10.2007, 13:10 Переглядів: 1 585
11 та 12 жовтня на Полтавщині вперше перебувала делегація Товариства китайського народу за захист миру та роззброєння. Приїхавши до Полтави, учасники делегації зустрілися з головою облдержадміністрації Валерієм АСАДЧЕВИМ та заступником голови обласної ради Володимиром МАРЧЕНКОМ, під час якої окреслили мету свого візиту та обговорили подальші напрями співпраці. У роботі зустрічі узяли участь член Президії Української Ради Миру, Почесний голова Полтавської обласної організації Української Ради Миру, генеральний директор ОДТРК „Лтава” Микола ЛЯПАНЕНКО та директор Полтавської обласної організації Української Ради Миру, заслужений працівник культури Людмила РЕГІНА.
„Мета нашого візиту – ознайомлення з ситуацією в Україні та зміцнення партнерських відносин, - сказала керівник делегації, заступник голови Товариства китайського народу за захист миру та роззброєння пані Хуан ГУЇН.

11 та 12 жовтня на Полтавщині вперше перебувала делегація Товариства китайського народу за захист миру та роззброєння. Приїхавши до Полтави, учасники делегації зустрілися з головою облдержадміністрації Валерієм АСАДЧЕВИМ та заступником голови обласної ради Володимиром МАРЧЕНКОМ, під час якої окреслили мету свого візиту та обговорили подальші напрями співпраці. У роботі зустрічі узяли участь член Президії Української Ради Миру, Почесний голова Полтавської обласної організації Української Ради Миру, генеральний директор ОДТРК „Лтава” Микола ЛЯПАНЕНКО та директор Полтавської обласної організації Української Ради Миру, заслужений працівник культури Людмила РЕГІНА. „Мета нашого візиту – ознайомлення з ситуацією в Україні та зміцнення партнерських відносин, - сказала керівник делегації, заступник голови Товариства китайського народу за захист миру та роззброєння пані Хуан ГУЇН. – Під час розмови з головою облдержадміністрації ми дізналися багато цікавого про Полтавську область. Сподіваємося, що зустріч буде корисною для обох сторін”. „Під час зустрічі ми відчули зацікавленість в інвестиційних взаємовідносинах з боку китайської сторони, і вони будуть у подальшому розвинуті”, - запевнив голова облдержадміністрації Валерій АСАДЧЕВ. У перший день перебування на Полтавській землі учасники делегації відвідали Пирятин та зустрілися з головою правління агрофірми „Маяк” Котелевського району, Героєм України Тетяною КОРОСТ. Наступного дня учасники делегації планували зустрітися з міським головою Полтави Андрієм МАТКОВСЬКИМ, відвідати обласну телерадіокомпанію „Лтава”, а також музей Полтавської битви та садибу І.П.Котляревського. Після чого у планах передбачена зустріч з викладачами та студентами Полтавського університету споживчої кооперації. До відома. Делегація Товариства китайського народу за захист миру та роззброєння перебуває в Україні на запрошення Української Ради Миру з 9 по 15 жовтня.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх