Співробітники управління Служби Безпеки України запрошують відвідати виставку "Розсекречена пам\'ять"

22.02.2007, 17:02 Переглядів: 1 603
Співробітники управління Служби Безпеки України запрошують відвідати виставку "Розсекречена пам'ять", яка проводиться у Полтаві з 26 лютого по 5 березня у краєзнавчому музеї.
На виставці представлені розсекречені СБУ архівні документи радянських органів державної безпеки, які висвітлюють одну із найтрагічніших сторінок в історії українського народу - голодомор 1932-33 років.
Мета експозиції - ознайомити широку громадськість, науковців, політиків із фактичним матеріалом про трагедію українського народу, утвердження історичної правди.
На виставці представлені директиви, накази, документи таємного діловодства та оперативно-статистична звітність про репресії в селах, архівні кримінальні справи жертв каральної політики тоталітарного режиму, свідчення очевидців, документальні матеріали, що відображають трагедію народу.

Співробітники управління Служби Безпеки України запрошують відвідати виставку 'Розсекречена пам'ять', яка проводиться у Полтаві з 26 лютого по 5 березня у краєзнавчому музеї. На виставці представлені розсекречені СБУ архівні документи радянських органів державної безпеки, які висвітлюють одну із найтрагічніших сторінок в історії українського народу - голодомор 1932-33 років. Мета експозиції - ознайомити широку громадськість, науковців, політиків із фактичним матеріалом про трагедію українського народу, утвердження історичної правди. На виставці представлені директиви, накази, документи таємного діловодства та оперативно-статистична звітність про репресії в селах, архівні кримінальні справи жертв каральної політики тоталітарного режиму, свідчення очевидців, документальні матеріали, що відображають трагедію народу. Управління СБУ в Полтавській області запрошує відвідати виставку людей небайдужих серцем до історії власного народу, навіть якщо це гіркі сторінки історії. Адже лише усвідомлення усього жаху тоталітарного режиму може забезпечити нам - громадянам вільної України - впевненість у незворотності демократичного вибору української нації. Відкриття виставки 26 лютого о 12:00, вхід вільний,повідомила прес-група управління СБУ в Полтавській області.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх