52% населення Полтавської області живе за межою бідності

22.02.2007, 17:02 Переглядів: 1 496
52 відсотки мешканців Полтавщини живуть за межею бідності - їх сукупні витрати нижчі за прожитковий мінімум. До такого висновку дійшли фахівці обласного управління статистики, досліджуючи життєвий рівень населення.
Основна інформаційна база таких досліджень - обстеження умов життя домогосподарств, у якому статистикам добровільно допомагають родини, випадково вибрані за допомогою комп'ютера.
Виборче дослідження сімейних бюджетів органами статистики проводиться в Україні з 20- х років минулого сторіччя.

52 відсотки мешканців Полтавщини живуть за межею бідності - їх сукупні витрати нижчі за прожитковий мінімум. До такого висновку дійшли фахівці обласного управління статистики, досліджуючи життєвий рівень населення. Основна інформаційна база таких досліджень - обстеження умов життя домогосподарств, у якому статистикам добровільно допомагають родини, випадково вибрані за допомогою комп'ютера. Виборче дослідження сімейних бюджетів органами статистики проводиться в Україні з 20- х років минулого сторіччя. Отримані дані стають підставою для вирахування прожиткового мінімуму, розмірів пільг і допомоги . 'Мешканці області беруть участь у програмі добровільно. В області щорічно відбирається для дослідження 469 родини. Кожний квартал родина одержує за участь у програмі 45 грн. Усі матеріали дослідження –конфіденційні',- заявив представник обласного управління статистики. Ха його даними, в 2005 у Полтаві житель у середньому на місяць споживав 11 кг. хліба , 4 кг. м'яса, 10 кг. картоплі й 4 кг. фруктів і ягід.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх