Вулиці можуть перейменувати

17.11.2006, 17:11 Переглядів: 2 073
Якщо вам не подобається назва вашої вулиці можете подати заявку до міськвиконкому аби її перейменували. Проте змінювати назви вулиць будуть лише після того, як з’явиться відповідне фінансування. А поки що усі вулиці занесуть до єдиного реєстру..

Деякі назви вулиць нашого міста можуть перейменувати. «Зараз створена робоча група, яка займатиметься цим питанням. Її мета – враховувати всі пропозиції, які надійдуть від населення щодо перейменування якихось конкретних вулиць», – розповіли «Телеграфу» в прес-службі міськвиконкому. «Коли це станеться поки що сказати складно, тому що коштів на це немає. Адже зміна назв вулиць тягне за собою великі затрати. Треба змінити мешканцям паспорти, реєстрацію, ідентифікаційні коди та ще багато іншого. Та й справа ця дуже довга. Кожну заявку спочатку потрібно розглянути, а вже потім виносити рішення щодо доцільності перейменування». А поки що у міськвиконкомі збиратимуть пропозиції кременчужани, щодо перейменування вулиць міста.
Ще одне завдання цієї робочої групи – усунення неточностей в назвах вулиць. Ця проблема постала не так давно. На минулих виборах багато людей втратили право голосу тільки тому, що у списках виборців значилася одна назва вулиці, а в паспорті – інша. Наприклад, вулиця називається Радянська, а в паспорті записано Советская. Ці недоліки обіцяють виправити, створивши єдиний реєстр, де буде записана правильна назва кожної вулиці. Якщо ж у вашому паспорті все таки написано «Советская» замість «Радянська», ви можете все так і залишити, але вам доведеться постійно слідкувати за тим, аби така ж назва вулиці була записана і у всіх ваших документах.

Марина СКАЛЬСЬКА



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх