Що чути в місті?

17.11.2006, 17:11 Переглядів: 1 499
Понеділок, 13 листопада, 16.00.

Максим, студент:

– З друзями обговорюємо навчання. Я навчаюся в училищі і розумію, що тут я на своєму місці. У школі було важче. Ще порадувала адміністрація міста. Від Пивзаводу до Ковальова відремонтували дорогу. А це гарна новина для автомобілістів! Приємно дивитись як рідне місто приводять до ладу.

Катя, оператор ПК:

– Зараз мене більше за все хвилює моя робота, я тільки на неї влаштовуюсь. У нашому місті важко знайти гарну роботу. Та й погода «скаче», а це відбивається на самопочутті. А ще у нас дуже малий вибір книжок! Я люблю читати, тож доводиться привозити книги з Києва.

Олександр, юрист:

– Специфіка моєї роботи така, що я постійно обговорюю справи в місті. Подобається ставлення міської адміністрації до комунальних підприємств. Мене, як водія, турбує жахливий стан наших доріг. Шкода грошей на постійний ремонт ходової. Через ями на дорогах ремонтую машину приблизно раз у рік!

Світлана, офіс-менеджер:

– Опалення дорожчає, за комунальні послуги багато платимо, це постійно турбує мешканців міста. Вулиця Шевченка після дощу – це просто жах! Пройти неможливо! Здається, нещодавно її ремонтували, але толку мало. Дуже подобається, що привели до ладу центральний ринок, тепер там можна ходити і не боятись забруднитись.

Настя, студентка:

– Я навчаюсь та працюю, буває, затримуюсь на роботі до пізнього часу. Тому більше всього хвилює погане освітлення навіть центральних вулиць, що вже казати про завулки. Страшнувато буває повертатись додому. Часто бачу міліцію на вулицях, вони стали краще працювати, але коли буде потрібно, їх може не опинитись поруч.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх