У місто завезли свиней та ялинкові прикраси

17.11.2006, 17:11 Переглядів: 2 394
Про наближення Нового року першими нам нагадали прилавки магазинів, на яких уже з’явились різноманітні ялинкові прикраси – незмінний атрибут новорічних свят..
Цього року у подарунок можна підсунути друзям і свиню

Піддавшись спокусі, ми вирішили пройтись магазинами та порозпитувати, яких нових ялинкових прикрас слід чекати цього року і скільки це коштуватиме. На другому поверсі Будинку торгівлі бачимо безліч різнокольорових кульок, шишечок, дзвоників. «Найдешевша ялинкова іграшка у нас коштує 80 копійок, а найдорожчої поки що немає. Обіцяють скоро привезти. Коштуватиме така прикраса приблизно 40-50 гривень. Зараз ми торгуємо лише українськими іграшками, трохи згодом з’являться польські та китайські, але вони коштуватимуть дорожче – від 5 до 40 гривень. Ці іграшки будуть із серії тих, що не б’ються», – каже директор магазину Галина Марчишина. За її словами, попитом користуються майже всі іграшки, також розкуповують і верхівки. На зміну радянській червоній зірочці прийшли досить гарненькі «стріли».
У магазині «Дипломат» нас зустрів величезний вибір свинок. Як тут забудеш, що майбутній рік буде роком червоної, вогняної свині. Хрюші з’явились навіть на ялинкових кульках. «У нас іграшку можна купити за ціною від однієї до 50 гривень. Ми завжди починаємо виставляти ялинкові прикраси десь у жовтні, щоб люди мали змогу походити, придивитись, прицінитись, а вже потім купити», – каже завідувач магазину Ніна Закревська. Тут продають іграшки лише українського виробника, багато з них розписані вручну. «Вважається, що на Новий рік обов’язково потрібно придбати якусь нову іграшку на ялинку, щоб у дім прийшли радість, добробут та достаток. Це вже стало традицією», – каже Ніна Павлівна.
А ще не забудьте про веселі маски, карнавальні шапки та костюми, спреї зі штучним снігом, серпантин та інші приємні атрибути Нового року.

Марина СКАЛЬСЬКА



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх