На тлі невдач на фронті москва розпочала «чистки» керівників «ЛНР» — українська розвідка

20.04.2022, 13:49 Переглядів: 1 625

 

ГУР Міноборони повідомляє про метушню у лігві окупантів

У так званому «ЛНР» почалися чистки через невдачі на фронті. Їхнього «міністра внутрішніх справ» Ігоря Корнета заарештували співробітниками фсб росії та посадили до слідчого ізолятора у Ростові на Дону.

Про це повідомило Головне управлінні розвідки Міністерства оборони України на своїй сторінці у Фейсбуці.

Українські розвідники вказують, що арешт «міністра внутрішніх справ ЛНР» викликав незадоволення у силових структурах та політичного керівництва «республіки», які оцінюють цей арешт, як початок змін у силовому блоці квазі-держави.

Ватажок «ЛНР» Леонід Пасічник намагається звільнити свого подільника з-під арешту та відновити його на посаді.

ГУР Міноборони вважає, що «чистки» в політичному керівництві так званої «ЛНР» свідчать про визнання Москвою неспроможності виконувати поставлені завдання діючим керівництвом квазі-республіки в умовах ведення війни з Україною. Його намагаються залякати, щоб швидко налагодити ефективну роботу по мобілізації людського ресурсу для заміщення втрат в підрозділах 2 армійського корпусу російських окупаційних військ.

- На фоні невдач на фронті москва розпочала «чистки» керівників «ЛНР»

За отриманою ГУР МО України інформацією, «міністр внутрішніх справ ЛНР генерал-майор» Корнет Ігор Олександрович, 29.04.1973 р. н., заарештований співробітниками фсб росії та на теперішній час утримується в слідчому ізоляторі фсб в Ростові на Дону.

Арешт «міністра внутрішніх справ ЛНР» викликав негативну реакцію з боку силових структур та політичного керівництва «республіки», які оцінюють це як початок змін у силовому блоці квазі-держави. Однак, з боку голови «ЛНР» Пасічника Л. І. прикладаються всі зусилля для звільнення Корнета з під арешту та відновлення на посаді.

Таким чином, «чистки» в політичному керівництві т. зв. «ЛНР» свідчать про визнання москвою неспроможності виконувати поставлені завдання діючими керівниками «ЛНР» в умовах ведення війни з Україною. За рахунок кадрових змін та залякування керівництва квазіреспубліки, росія намагається в максимально зжаті строки налагодити ефективну роботу по мобілізації людського ресурсу на тимчасово окупованих територіях Луганської області для швидкого заміщення втрат в частинах і підрозділах 2 АК російських окупаційних військ та продовження ведення бойових дій проти України, - йдеться в повідомленні ГУР Міноборони України.

 

Автор: Віктор Крук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх