Оновлений список аптек, де можна безкоштовно отримати інсулін у Кременчуці

19.03.2022, 12:15 Переглядів: 2 127

 

З 14 березня відпуск всіх препаратів інсуліну у місті відбувається безкоштовно, реімбурсація складає 100%, повідомляє мерія

Департамент охорони здоров’я Кременчука повідомив, що з 14 березня відпуск всіх препаратів інсуліну у місті відбувається безкоштовно, реімбурсація складає 100%.

З причини введення воєнного стану в Україні відбулись тимчасові затримки із завезенням імпортних препаратів інсуліну та відвантаження вітчизняних інсулінів з оптових складів у Харкові та Києві.

Наразі ситуація вирівнюється, протягом найближчих 3 днів очікуються поставки інсулінів із Харкова до аптечної мережі Кременчука.

Інсуліни відпускаються згідно електронних рецептів, які можна виписати у сімейного лікаря. Якщо немає змоги відвідати лікаря, є можливість отримати електронний рецепт дистанційно у свого сімейного лікаря.

Вимушені переселенці, які мають нагальну потребу в інсуліні, можуть звертатися до сімейного лікаря, який оперативно укладе декларацію, перевірить медичну інформацію в електронній карті пацієнта та випише рецепт на отримання інсуліну.

13 березня «Кременчуцький ТелеграфЪ» публікував перелік аптек, де у Кременчуці можна отримати інсулін безкоштовно. Але наші читачі повідомляли нам, що не знайшли препарат у деяких з них. Тому редакція звернулася до мерії з проханням оновити список аптек.

За посиланням можна дізнатися, в яких аптеках міста в наявності є інсуліни та які саме.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх