За два дні кременчужани зібрали на «бойового коня» для тероборони

6.03.2022, 09:00 Переглядів: 8 139

 

Дякуємо всім кременчужанам за підтримку наших військових 

У п'ятницю на сайті «Кременчуцького ТелеграфЪ» ми оголосили збір коштів на придбання мікроавтобуса для територіальної оборони. Кременчужани за дуже короткий час - два дні, зібрали необхідну суму. Загалом вдалося зібрати 74 800 грн і в той же день пригнати «бойового коня» на позиції наших захисників.

Кременчук не зламати! Навіть у такий важкий час кременчужанин гуртуються й діляться останнім. Станом на ранок було зібрано 91 033 грн - бус наш!

- С кем ордынцы собрались воевать? С этими неимоверными людьми, которые, отрывая от семьи последние 100-500 гривень, за 10 минут покупают вскладчину транспорт для защитников города? Я сидел только что и считал звуки от смс-ок о заходе денег на мою карту. Блин, это невероятно - мы за 15 минут собрали 25 тысяч! Я люблю вас. В понедельник будем обмывать минералкой (бо сухой закон) транспорт для наших бойцов. А после Победы поставим его на постамент как памятник.. Всё будет Украина! Я уверен, - розповів власник сайту «Кременчуцький ТелеграфЪ» та керівник «Видавничого дому «Приватна газета» Сергій Кулясов.
Дякуємо всім кременчужанам за підтримку наших військових! Все буде Україна!
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

Допомога військовим:

Акція "Телеграфа" на допомогу українським військовим. Ми закликаємо кременчужан надати посильну допомогу нашим солдатам.

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх