Мера Малецького обурило, що у лікарні «Придніпровська» лікар заряджає своє авто від електромережі медзакладу

13.03.2024, 17:02 Переглядів: 3 779 Коментарів: 1

 

Директор «Придніпровської» Віктор Скачко каже, що хірург з Полтави відшкодував лікарні кошти за електроенергію

Міського голову Віталія Малецького обурило те, що у лікарні «Придніпровська» лікар заряджає електромобіль Volkswagen від електромережі медзакладу. На зустрічі з працівниками дитячої лікарні він розповів, що днями зайшов у «Придніпровську» і побачив таку картину.

— Думаю: «Оце ми класні, купили собі медичний електротранспорт. І задаю питання головному лікарю: «А чия це машина?» Він: «Нашого хірурга, який до нас приїжджає». А ми такі багаті, щоб за бюджетні кошти заряджати машину? — сказав мер.

Директор лікарні «Придніпровська» Віктор Скачко прокоментував «Телеграфові», що лікар-хірург, який робить операції на суглобах, приїжджав з Полтави. На той момент, про який розповідав міський голова Віталій Малецький, у нього зламалася автівка, яка їздить на бензині, тож хірург попросив зарядити свій електромобіль від електрики закладу.

Віктор Скачко також пояснив, що лікар перед цим написав відповідну заяву і кошти за електроенергію відшкодував лікарні. Таким чином він підзаряджав автомобіль два рази (у жовтні 2023 року та у березня 2024), але кожного разу відшкодовував витрати у касу медзакладу.

За словами міського голови Віталія Малецького, він вимагав від директора лікарні «Придніпровська» принести йому пояснювальну записку та копії квитанцій, що хірург дійсно компенсував електроенергію, якою користувався.

Автор: Катерина Турубара Джерело фото: h_kremenchug
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

922
13 березня 2024 18:56

А малєцького не обурює те шо службові авто мерії постійно возять не по службових питаннях його замів та їх сім'ї на службових авто? Витрачають бюджетні кошти на бензин та експлуатацію автомобілів, зарплатню водіям. Кожен день возять їх з роботи на роботу ще й на дачі по вихідних.

   Шо за совдепівщина? У кожного чиновника є власні авто, нехай на них їздять, а хто не взмозі нехай наймають собі водіїв. Зі своїх зарплат по 70 тис.грн вони зможуть заплатити водієві 10-15 т.грн. зарплати + звісно на паливо та обслуговування. А то привикли бюджетрні кошти платників податків дерибанити... 


42 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх