У Кременчуці в центрі міста невідомі насмітили в укритті

6.02.2024, 17:31 Переглядів: 878 Коментарів: 1

 

Сталося це у нещодавно відремонтованому укритті

Кременчужанин Анатолій Куліш обурився у своїх соцмережах, що хтось насмітив у нещодавно відремонтованому укритті на вулиці Соборній 8/18. Чоловік написав, що ті, хто це зробив, не знають, що таке культура.

   

«І чому укриття закриті?». А тому, що ваші дітки не знають, що таке культура, дисципліна та повага. Чому переконаний, що це зробило підростаюче «бидло»? Тому що влітку у дворі будинку де мешкаю, таких «діточок» з сусідами ганяли. І так, якщо хто подумає, що «школа не може навчити», то одразу попереджу: виховувати повинні саме у сім'ї! Погане дерево не принесе доброго плоду.

Не я сказав — Біблія стверджує», — обурюється Анатолій.

Пообіді «Кременчуцький ТелеграфЪ» перевірив укриття за вказаною адресою, втім, наслідки недобросовісного відвідування укриття там вже прибрали, а написи на стінах замалювали.

«Кременчуцький Телеграф» запитав у містян, чи спускаються вони в укриття під час тривоги, та чи знають де знаходиться найближче укриття до їх будинку чи офісу.


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

921
6 лютого 2024 21:00

Тут важко не погодитись з паном Кулішом. Чого-чого, а бидла підростаючого в Кременчуці хоч відбавляй. Кожен день проходячи повз тої чи іншої групи підлітків обов'язково почуєш такі матюки яких і за все життя не чув. І це серед білого дня на вулиці чи на подвір'ї багатоповерхівок. А що така бидлота може витворяти вночі та коли залишається без нагляду дорослих не важко уявити... На жаль...


5 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх