«Для нас критично, якщо «Полтаватеплоенерго» оголосить про банкрутство», — Богдан Оксененко

16.01.2024, 17:27 Переглядів: 2 478 Коментарів: 2

 

Сьогодні ситуацію з можливим банкрутством «Полтаватеплоенерго» прокоментували у «Кременчукгазі»

Минулого тижня керівництво Полтавської обласної ради заявило про можливе банкрутство найбільшого в області постачальника тепла «Полтаватеплоенерго». Все через Кременчуцьку ТЕЦ, яку разом з боргами передали на баланс постачальника тепла. Крім цього, «Полтаватеплоенерго» переведено оператором на тариф постачальника останньої надії (ред. ПОН — це постачальник, який надає свої послуги, якщо більше ніхто їх не надає).

— Мало того, що на обласний бюджет хочуть «повісити» борг 1,5 млрд, напрацьований ще до того часу, коли частина Кременчуцької ТЕЦ стала власністю Полтавської громади. Так ще з 1 січня 2024 року Полтаватеплоенерго переведено оператором на тариф ПОН, замість майже 8 грн за м3 ми повинні сплачувати понад 25 грн за м3, — зазначав у своєму телеграм-каналі голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький.

Сьогодні, 16 січня, ситуацію прокоментували у «Кременчукгазі».

 

— Для нас це критично, якщо «Полтаватеплоенерго» оголосить про банкрутство. У «Кременчукгазу» автоматично створюються великі фінансові проблеми. І те, що ми знову оптимізували штат, знову скорочуємо працівників (50-60 осіб), це не врятує структуру. Поки нема розуміння, як виходити з ситуації. «Полтаватеплоенерго» зараз є найбільшим нашим клієнтом, — говорить Голова правління ПрАТ «Кременчукгаз» Богдан Оксененко.

Нагадаємо, депутати Полтавської облради просять Уряд передати Кременчуцьку ТЕЦ державі.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

927
16 січня 2024 18:25

...Все через Кременчуцьку ТЕЦ, яку разом з боргами передали на баланс постачальника тепла... Треба брати за причинне місце тих хитропопих акціАнерів які стригли бабло з кременчужан і не платили за енергоносії, а коли трапилась біда бистренько відмовились від ТЕЦ  та спихнули її на Полтаватеплоенерго. А там теж думали якось шахер-махер зробити, а воно не виходить...


11 0
194
17 січня 2024 09:25

Нормальный шахер-махер Полтаваоблэнерго сделала. Если брать за пример мою квартиру то +900 гривень ежэмесечно к отоплению. За год я переплачиваю порядка 7000 грн. А в масштабах города?


4 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх