У 2024 році на капремонт «ветеранського хабу» на Мазепи додатково виділять 4 млн гривень

1.01.2024, 10:01 Переглядів: 708

 

Як виявилося, приміщення у неприйнятному стані для надання соціальних послуг, хоча довгий час у ньому діяла жіноча консультація №1

У 2024 році на капітальний ремонт Кременчуцького міського центру соціальних служб, розташованого на першому поверсі колишньої жіночої консультації №1 на вул. Івана Мазепи, 17, додатково з міського бюджету виділять ще 4 млн гривень. Відповідне рішення ухвали депутати на сесії Кременчуцької міськради 28 грудня.

Нагадаємо, у 2023 році на капремонт «ветеранського хабу», як назвав його мер Віталій Малецький, зі стабілізаційного фонду вже направили 1,8 млн гривень.

У пояснювальній записці зазначається, що приміщення перебувало у неприйнятному стані для надання соціальних послуг кременчужанам та потребувало капітального ремонту. Цікаво, що раніше довгий час у ньому діяла жіноча консультація №1, де кременчужанки отримували медичні послуги, і тоді про непридатний стан приміщення мова не йшла.

«Кременчуцький ТелеграфЪ» зробив світлину (див. вище), як у «ветеранському хабі» міняють старі вікна на нові, металопластикові.

Також у записці йдеться, що рішенням виконавчого комітету Кременчуцької міської ради від 18 серпня 2023 №1705 приміщення на вулиці Івана Мазепи, 17 передали з балансу КГЖЕП «Автозаводське» на баланс Кременчуцького міського центру соціальних служб.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх