У Новорічну ніч у Кременчуці діятимуть посилені патрулі та наряди — пресофіцерка Васенко

31.12.2023, 15:01 Переглядів: 1 317

 

Загалом в області, у період різдвяно-новорічних свят для забезпечення порядку планують задіяти близько 30 тисяч правоохоронців

У Новорічну ніч поліція збільшить кількість екіпажів та слідчо-оперативних груп. Працюватимуть у посиленому режимі. Про це заявив начальник Департаменту превентивної діяльності Нацполіції Максим Ахрамєєв. Загалом в області, у період різдвяно-новорічних свят для забезпечення порядку планують задіяти близько 30 тисяч правоохоронців.

У поліції області зазначають, що правоохоронці працюють у посиленому режимі ще від початку повномасштабного вторгнення. Втім, у період свят створять додаткові слідчо-оперативні, вибухотехнічні групи та резерв з-поміж поліцейських особливого призначення. Все задля швидкого реагування на надзвичайні події. Як повідомлялося раніше, комендантська година на свята не зміниться, і триватиме з 24.00 до 4.00.

 

— Ми з розумінням будемо ставитися до осіб, які порушують комендантську годину у разі крайньої потреби, наприклад, коли люди повертаються з роботи, або їдуть до лікарні. Але це поодинокі випадки. Поліцейські будуть реагувати на кожний випадок порушення комендантської години, це стосується як громадян, так і роботи розважальних закладів, — зазначив Максим Ахрамєєв.

«Кременчуцький ТелеграфЪ» звернувся за коментарем до пресофіцерки Кременчуцького райуправління поліції Анни Васенко. Вона розповіла, що в місті будуть діятимуть посилені патрулі та наряди, які виїжджатимуть на виклики громадян.

 

— Закликаємо не порушувати діючі обмеження. Піротехніку не використовувати, особливо у Новорічну ніч. Комендантська година з 12 до 4 — ніяких змін не було. Патрулі будуть як патрульної поліції, так і піші патрулі Кременчуцького райуправління. Посилені наряди на виклики, для оперативного реагування. Закликаємо громадян відпочивати вдома. У разі повітряних тривог контролювати ситуацію та йди в укриття, — говорить Анна Васенко.

Нагадаємо, за використання піротехніки передбачена кримінальна відповідальність за статтею 296 Кримінального кодексу України — хуліганство.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх