Дитячих атракціонів та ковзанки біля новорічної ялинки у Кременчуці не буде — очільник РВА

12.12.2023, 14:04 Переглядів: 1 121

 

Рішенням штабу оборони району на усіх центральних площах міста заборонені масові заходи

Сьогодні, 12 грудня, під час ранкового брифінгу журналісти запитали у начальника Кременчуцької районної військової адміністрації Олега Лєдніка про встановлення новорічної ялинки на центральній площі міста. Багатьох кременчужан також цікавить, чи буде біля ялинки працювати ковзанка та дитячі атракціони. Про це журналісти також запитали в очільника Кременчуцької РВА.

— Турботою це не назвеш (встановлення міською владою ялинки — ред.). Можна було зекономити та нарядити ялинку у парку, як це роблять в інших містах. А якщо зробити це соціальною акцією, та закликати принести новорічні іграшки людей, то це було б взагалі безкоштовно, — зауважив Олег Лєднік.

Він нагадав, що є рішення штабу оборони району щодо заборони проведення масових заходів на усіх центральних площах міста. Тож дитячі атракціони та каток біля ялинки на площі Перемоги працювати не будуть.

— Хтось там каже про необхідність їх роботи, турботу про дітей — то все маніпуляції. Хочете атракціони, то робіть їх десь у парковій зоні, далі від центру міста. Нагадую про останній «прильот»… Рішення про заборону масових заходів на площах міста прийняли не просто так. Причину я на загал розповісти не можу, але це рішення погоджене з військовими та спрямовано на збереження життя та здоров’я людей, — додав Олег Лєднік.

Він пояснив, що відповідальним за виконання цього рішення штабу оборони району визначений міський голова Кременчука Віталій Малецький, а контроль над його виконанням покладений на прокуратуру та Національну поліцію. 

Нагадаємо, що 5 грудня міська влада Кременчука направила запит до районної військової адміністрації, щоб отримати дозвіл на встановлення ялинки. А 7 грудня мерія оприлюднила схему найближчих до новорічної ялинки укриттів.

Фото: Артем Коваленко
Автор: Віктор Крук Фото: Артем Коваленко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх