Керівництво хоче, аби медики «швидкої» підписували документи заднім числом

29.11.2023, 07:05 Переглядів: 2 363

 

Мова йде про правила внутрішнього трудового розпорядку

Керівництво хоче, аби кременчуцькі медики «швидкої» підписували документи заднім числом. Про це співробітники станції екстреної медичної допомоги розповіли «Кременчуцькому Телеграфу».

23 листопада під час засідання суддя Сергій Нестеренко сказав, що Полтавський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф має надати цілу низку документів, які допоможуть у розгляді справи.

І після того з Полтавського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф працівникам «швидкої» у Кременчуці надіслали документ, датований 30 січня 2020 року, який вони мали підписати (ознайомитися з ними можна у фотоблоці).

Адвокат медиків Валерій Гонтар каже, що порадив своїм клієнтам поставити у документі те число, коли він потрапив до рук лікарів. У такому випадку представник облцентру екстреної медичної допомоги принесе у суд документ 2020 року, підписаний листопадом 2023 року, або ж взагалі не підписаний (якщо перший варіант Полтаву не влаштує).

Нагадаємо, працівники Кременчуцької станції екстреної медичної допомоги подали у суд на свого роботодавця — Полтавський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Чотирьом медикам винесли догани через неналежне виконання обов’язків, але ті вважають, що їх покарали, бо вони публічно заявляють про низькі зарплати та цькування на роботі.

*На фото адвокат Валерій Гонтар та фельдшерка Анна Тарасенко у залі суду

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх