Мер Кременчука Малецький поїхав до Франції

7.10.2023, 11:45 Переглядів: 1 138 Коментарів: 1

Підписав угоду про побратимство з французьким Клермон-Ферран, що стало черговим містом-партнером нашого міста

Міський голова перебуває з робочим візитом у Франції. 6 жовтня він побував у міській раді французького міста Клермон-Ферран та підписав угоду з з мером Олів’є Б’янкі угоду про побратимство і дружбу з Кременчуком,  повідомив міський голова.  

«Кременчука нове місто-побратим! Сьогодні у міській раді французького міста Клермон-Ферран підписали з мером Олів’є Б’янкі угоду про побратимство і дружбу з Кременчуком. Дуже важливе рішення для європейської інтеграції нашого міста, яке відкриє більше можливостей для залучення інвестицій в економіку Кременчука, сприятиме розвитку ІТ, медицини, туризму, культурних зв’язків. Плануємо також запровадити співпрацю між навчальними закладами, щоб налагодити навчання з отриманням дипломів спільного типу», - написав він.

Нагадаємо, 29 вересня на сесії Кременчуцької міської ради депутати ухвалили рішення про укладення рамкової угоди про побратимство і дружбу з французьким містом Клермон-Ферран.

Зазначимо, що Клермон-Ферран черговим десятим містом-побратимом Кременчука. Партнерські зв’язки місто має з містами Алітус (Литва), Бидгощ (Польща), Бітола (Македонія), Свищов (Болгарія), Сідоарджо (Індонезія), Сніна (Словаччина), Цзя Юйгуань (Китай), Бердянськ та Біла Церква (Україна), Рішон-ле-Ціон (Ізраїль).


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

917
7 жовтня 2023 17:20

За чєй счет банкет?smirk


6 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх