Батьки учнів гімназії №29 мають намір звернутися до суду

20.09.2023, 15:05 Переглядів: 1 215

Лише 10% учнів гімназії долучилися до навчального процесу в ліцеї №6

Батьки учнів гімназії №29 мають намір звернутися до суду, повідомив на своїй сторінці в Фейсбуці депутат Кременчуцької міської ради Богдан Лазоренко. Як вбачається з допису депутата, батьки планують оскаржити законність прийняття рішення Кременчуцької міської ради в судовому порядку.

З початком нового навчального року, усі учні 29 гімназії вимушені відвідувати Кременчуцький ліцей № 6, що своєю чергою, викликало значний суспільний резонанс і обурення батьківської спільноти. Так, за свідченням самих батьків, лише 10% учнів їхньої гімназії долучилися до навчального процесу в ліцеї.

Як зазначає депутат Лазоренко:

«На ошуканих батьків, що вже мають чудовий імунітет від брехні міського голови, не подіяли вмовляння депутатів, і їх непереконливі гарантії, що після завершення правового режиму воєнного стану, діти знову сядуть за парти своєї гімназії! Не сядуть!

Гімназію просто знищать, як знищували все в нашому місті: школи, бібліотеки, гуртки, позашкілля, поліклініки.

Невдовзі, скоріш за все, після вилучення військового податку на дохід фізичних осіб із місцевих бюджетів, місто втратить третину бюджету і це буде чудовий привід знову загадати про реорганізацію. Щоправда, премії Малецького та його заступників від цього меншими не стануть».

Депутат додає, що своєї ж сторони, гарантує забезпечення підготовки позовної заяви, сплату судового збору, послуги адвоката, та весь юридичний супровід.

Сьогодні ж голова батьківського комітету гімназії № 29 Наталія Голік разом з іншими батьками збирали усі необхідні додатки до позовної заяви.

Автор: Аліса Котова
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх