Закидані яйцями двері «Полтаватеплоенерго» розцінило як напад

8.08.2023, 14:31 Переглядів: 1 670

 Заява підприємства

Закидані яйцями двері до абонентської служби полтавського комунального підприємства »Полтаватеплоенерго» розцінило як напад. «Напад на абонентську службу »Полтаватеплоенерго» — під таким заголовком вийшов пост у Фейсбук 8 серпня на офіційний сторінці підприємства.

Закидали яйцями: у Кременчуці мітингували проти тарифів «Полтаватеплоенерго»

«Зранку, 7 серпня, під стінами абонентського відділу зібралася група осіб, підбурюваних деякими «політичними діячами». Коли емоції взяли гору, було здійснено провокаційні дії з метою створення хибної інформаційної картинки та введення в оману споживачів послуг «Полтаватеплоенерго» у місті Кременчук.  […]Піддаючись впливу деяких осіб, звичайні люди не розуміють, що здійснюють дії, які підривають функціонування критичної, енергетичної інфраструктури в умовах воєнного стану та російської агресії. Для наших споживачів повідомляємо, що незважаючи на провокаційні дії біля стін абонентського відділу «Полтаватеплоенерго» у Кременчуці, наше комунальне підприємство продовжує працювати у штатному режимі. «Полтаватеплоенерго» працює на енергетичну стабільність Полтавщини та кожного свого споживача, як би її не намагалися розхитати напередодні опалювального періоду 2023-2024», — йдеться в повідомленні.
Вчорашній мітинг перед абонвідділом «Полтаватеплоенерго»
Вчорашній мітинг перед абонвідділом «Полтаватеплоенерго»

Нагадаємо, вчора, 7 серпня, у Кременчуці під стінами Автозаводського районного суду зібралися кременчужани. Цього дня представники громадської організації «Полтавщина за Справедливість» подавали колективний позов від мешканців Кременчука — фізичних осіб до суду тарифів, встановлених комунальним підприємством «Полтаватеплоенерго». Імпровізований та досить емоційний мітинг очолив Сергій Каплін, депутат Полтавської міської ради, народний депутат Верховної Ради 7 та 8 скликань. Після того як стало відомо про замінування суду, люди рушили до абонвідділу комунального підприємства. Двері зачиненого з «технічних причин»  абонвідділу мітингувальники разом із Капліним закидали сирими яйцями, а сам Каплін вимагав у поліції скласти на нього протокол про хуліганство.


Втім, чому абонентський відділ «Полтаватеплоенерго» був зачинений у понеділок об 11.00 — на підприємстві не пояснили. 


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх