Мешканці Кременчуцького району, чиї будівлі постраждали внаслідок ракетного удару, отримали  допомогу з обласного бюджету

19.07.2023, 09:56 Переглядів: 745

До відновлення будинків, що постраждали минулої осені та зими у Чечелевому та Ялинцях, долучилися  Омельницька, Піщанська та Новогалещинська громади

Мешканці Чечелевого та Ялинців, чиї будинки постраждали від ракетних обстрілів росіян восени минулого року, отримали матеріальну допомогу з обласного бюджету  на суму майже 2,7 млн грн. Як повідомили в Полтавській ОВА, це 95 жителів.

До відновлення пошкоджених будинків долучилися Омельницька, Піщанська, Новогалещинська громади. Загалом у селі постраждало понад 90 об'єктів.

«Нині майже все житло відновили, проте залишилися будівлі, які потребують капітального відновлення. Їх мешканці подали заяви на допомогу за державною програмою єВідновлення», - йдеться в повідомленні.

 

Нагадаємо, Кременчуцька РВА звернулася до Полтавської ОВА щодо виділення 4 млн грн з обласного резервного фонду на допомогу власникам 64 будинків, житло яких було пошкоджено 10 жовтня через вибух ворожої ракети. Окрім обласного бюджету постраждалі мешканці Чечелевого отримали допомогу від своєї громади, сусідніх територіальних громад та з благодійного рахунку.

«Мати вся у крові»: від удару рашистів постраждала родина у Ялинцях під Кременчуком



Автор: Олеся Данилова Джерело фото: архів Ъ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх