У Нових Санжарах засудили жінку, яка надіслала через Telegram два власні інтимні відео

16.07.2023, 18:30 Переглядів: 3 534 Коментарів: 5

 «У вульгарно-натуралістичній, цинічній та непристойній і протиприродній формі відображають сферу статевого життя - демонстрацію оголених геніталій та мастурбаторних дій - введення в статеві шляхи пальців рук»

10 липня Новосанжарський районний суд визнав винною мешканку Новосанжарщини, у тому, що вона відправила через Telegram два свої інтимні відео. Про це свідчить вирок, розміщений у Єдиному державного реєстру судових рішень.

Суд класифікував дії жінки як розповсюдження продукції порнографічного характеру та призначили штраф 34 тисячі гривень.

Наводимо цитату з вироку: 

«Діючи умисно, всупереч основним засадам суспільної моралі за допомогою функції відеозапису мобільного телефону «Хіаоmі Readmi Note 10» виготовила з застосуванням відеозйомки власного оголеного тіла, два відеофайли порнографічного характеру, які у вульгарно-натуралістичній, цинічній та непристойній і протиприродній формі відображають сферу статевого життя - демонстрацію оголених геніталій та мастурбаторних дій - введення в статеві шляхи пальців рук. Після цього, зберігала вказані два відеофайли у пам`яті свого мобільного телефону для їх розповсюдження».

Зазначено, що за місцем проживання характеризується задовільно, не перебуває на обліку у лікаря нарколога та психіатра, раніше судимою не була. Розлучена та має дитину.

5 липня прокурор уклав з авторкою відео угоду між про визнання її вини (ст. 468 КПК України). Жінку зобов’язали сплатити штраф у розмірі 34 тис. грн.

Телефон жінки визнали знаряддям злочину. Суд постановив конфіскувати його у власність держави. Ноутбук Asus  та вібратор у формі чоловічого статевого органу - повернули власниці.

У кременчуцького фотографа вдома та на студії знайшли купу дитячого порно


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 5

739
1
16 липня 2023 18:45

і хто ж постраждав? маленька дитина, в якої заберуть 34 тис. грн. Тепер не доїсть, не докупить одежину. По іншому не можна покарати?


31 2
927
16 липня 2023 19:10

Цитата: Туся

і хто ж постраждав? маленька дитина, в якої заберуть 34 тис. грн. Тепер не доїсть, не докупить одежину. По іншому не можна покарати?

Вибачте, а про яку дитину йде мова? 


0 9
143
16 липня 2023 19:44

"Шкода завдана державним та суспільним інтересам" -Постанова суду. Я так і не зрозумів, хто постраждав. Але після цього цікаво, який вирок отримає власник свиноферми з Демидівки ?


22 0
4 380
1
16 липня 2023 20:29

Резніков яйця по 17 грн за штуку закуповував, ото де порнографія, і всі на волі і без штрафу. 


24 0
220
1
17 липня 2023 00:32

Мій суспільнии інтерес від цого точно не страджав. А ось за рюкзаки авакова я точно пам'ятаю, і з цього приводу ніхто винним не був визнаний, а мав бути. Про сучасні справи краще і не згадувати, гребуть по кишенях більше, ніж до повномасштабної війни. І не бояться ні чорта, ні бога.


14 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх