На Кременчуччині за добу погасили 4 пожежі – горіли торф’яники та автівка (зведення)

15.06.2023, 09:46 Переглядів: 692

 

Дані станом на ранок 15 червня

Доба у Кременчуцькому районі минула без резонансних злочинів та надзвичайних подій. У районі сталися 4 пожежі – у двох випадках горіли торф’яники.

Про це повідомили у Кременчуцькій районній військовій адміністрації та пресслужба Кременчуцького районного управління ДСНС.

Всього рятувальники вчора 5 разів виїжджали на виклики про пожежі. 

Найбільша з них сталася на торф’яних масивах поблизу села Радалівка Глобинської територіальної громади. На місце події виїжджали вогнеборці місцевої пожежної охорони міста Глобине. Було встановлено, що внаслідок пожежі сухої рослинності сталося загоряння торф'яних масивів. Знищено поверхневі поклади торфу на площі 0,4 га. Станом на 20 годину залишилося ліквідувати пожежу поверхневих покладів на площі 0,1 га.

Вчора продовжували гасіння осередків загоряння на торф’яниках у сулі Крива Руда Семенівської громади. На гасіння пожежі виїжджали вогнеборці 8-го ДПРП.

Вчора вранці на території приватного домоволодіння по провулку Микола Лисенка в Кременчуці виникла пожежа – загорілося сміття на площі 20 квадратних метрів. Для її гасіння було направлено вогнеборців 15-ї державної пожежно-рятувальної частини та 1 одиницю техніки. О 7.01 пожежу було ліквідовано. Вогнем знищено речі бувші у вжитку та пошкоджено вхідні двері до будинку і деревʼяне вікно. Житловий будинок був врятований від знищення вогнем. Травмованих чи загиблих в наслідок пожежі немає. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Сьогодні вночі на вулиці Лікаря Бончука,20 загорілася автівка. Пожежу погасили рятувальники 15 ДПРЧ.

А вчора ввечері рятувальників у Кременчуці викликали для аварійного відкривання дверей за адресою квт 297, будинок 7. У квартирі виявилося тіло померлої людини.

До Центру управління нарядами ГУНП області «102» від громадян надійшло понад 600 заяв і повідомлень про кримінальні події, факти домашнього насильства, конфлікти на побутовому ґрунті, адміністративні правопорушення, а також дані, що не підтвердилися. Із загальної кількості повідомлень 190 мали ознаки кримінальних правопорушень.

Серед них: 39 крадіжок, 18 шахрайств, 15 наркозлочинів, 2 факти незаконного обігу зброї та інші.

Працівники районних органів поліції Полтавщини минулої доби перевірили близько 340 транспортних засобів та 1037 осіб.

Про це повідомив начальник поліції Полтавщини Євген Рогачов.

За повідомленням Кременчуцького районного управління поліції, громадяни 4 рази викликали патрульну поліцію для приборкання п’яних дебоширів. Щодо двох з них складені адміністративні протоколи про домашнє насильство.

Поліцейські затримали одного водія, які перебував за кермом напідпитку. Щодо нього склали адмінпротокол за ст. 130 КУпАП. Вчора у Кременчуці був затриманий один правопорушник за незаконний обіг наркотичних речовин. Щодо нього відкрите кримінальне провадження за статтею 309 ККУ.

Автор: Віктор Крук Джерело фото: Кременчуцьке районне управління ДСНС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх