На Кременчуччині учора погасили 4 пожежі – горіли поклади торфу: як минула доба у районі

13.06.2023, 09:41 Переглядів: 946

 

Дані про події та правопорушення станом на ранок 13 червня

Доба у Кременчуцькому районі минула без резонансних злочинів та надзвичайних подій. Проте, у районі сталися 4 пожежі, а ще одна інформація про пожежу ні підтвердилася.

Про це повідомили у Кременчуцькій районній військовій адміністрації та пресслужбі Кременчуцького районного управління ДСНС.

Всього рятувальники учора 5 разів виїжджали на виклики про пожежі. 

Найбільша з них сталася на торф'яних масивах поблизу села Крива Руда Семенівської ТГ. Було знищено поверхневі поклади торфу на площі 3 га. Вчора, станом на 20 годину, залишилося ліквідувати пожежу поверхневих покладів на площі 2,8 га. Для гасіння пожежі виїжджали вогнеборці 8-го ДПРП, 14-ї ДПРЧ, 16-ї ДПРЧ та 1 одиниця допоміжної техніки ТОВ «Графіт АГРО».

Рятувальники також ліквідували пожежу на поверхневих закладах торфу поблизу села Матвіївка.

 

Вчора погасили пожежу у господарчій споруді в селі Товсте Семенівської ТГ - було врятовано господарчу споруду та поряд розташований житловий будинок. Травмованих та загиблих внаслідок пожежі немає.

А вчора увечері, о 22.53, до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу у господарчій споруді на вулиці Соломії Крушельницької в Кременчуці. Вогнем охопило дах будівлі. Через сильне задимлення рятувальникам довелося працювати в апаратах захисту органів дихання та зору. Пожежу погасили о 23.58 силами вогнеборців 15-ї ДПРЧ. Залучалася 1 одиниця техніки. Травмованих чи загиблих в наслідок пожежі не зареєстровано. Причина виникнення пожежі встановлюється.

 

Інформація про пожежу в занедбаній будівлі на вулиці Ю.Кондратюка, 8 не підтвердилася – стався хибний виклик.

До Центру управління нарядами ГУНП області «102» від громадян надійшло понад 550 заяв і повідомлень про кримінальні події, факти домашнього насильства, конфлікти на побутовому ґрунті, адміністративні правопорушення, а також дані, що не підтвердилися. Із загальної кількості повідомлень 167 мали ознаки кримінальних правопорушень. Серед них: 28 крадіжок, 27 шахрайств, 5 наркозлочинів, 3 хуліганства, 1 факт незаконного заволодіння автотранспортом та інші.

Працівники районних органів поліції Полтавщини минулої доби перевірили близько 500 транспортних засобів та 836 осіб. Одну особу перевіряють на причетність до співпраці з ворогом.

Про це повідомив начальник поліції Полтавщини Євген Рогачов.

За повідомленням Кременчуцького районного управління поліції, вчора громадяни 4 рази викликали патрульну поліцію для приборкання п’яних дебоширів. Щодо усіх них складені адміністративні протоколи про домашнє насильство.

Поліцейські також затримали одного водія, який перебував за кермом напідпитку. Щодо нього склали адмінпротокол за ст. 130 КУпАП.

Автор: Віктор Крук Джерело фото: Кременчуцьке районне управління ДСНС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх