Руки, душа і легка поведінка: що новенького кременчужанам почитати на вихідних

10.06.2023, 14:15 Переглядів: 1 237

 

Спеціально для читачів «Телеграфа» бібліотекар відділу абонемента філії №2 Кременчуцької міської публічної бібліотеки Наталія Манжеліївська підготувала чергову добірку книжкових новинок

 

Людмила Охріменко «Легка поведінка»

Пані маркіза Натела де Куртіс, яка щасливо отримала у спадок не тільки фантастичний скарб, маєток, підприємства і ще багато чого, а й титул і, найголовніше, повну свободу дій, повертається в Україну, щоб завершити свої справи. Але випадкова зустріч з таксистом, який віз її з аеропорту, кардинально змінює плани.

Заснування жіночого клубу, допомога нужденним, нові ідеї і проєкти, знайомство з неймовірними людьми, кохання, пристрасть – все станеться з нею і її друзями у новому романі. І обов’язково коштовності, прикраси і скарби (духовні і матеріальні), які лишили у спадок пращури Іларіону Данилевському.

«Чат для дівчат»

Це збірка з дванадцяти оповідань від сучасних українських письменниць торкаються важливих тем підліткового життя. Мрії та страхи, любов і зрада, дружба і втрати, шкільні справи і стосунки з батьками, розваги і хобі. Тонко описані, багатогранні, сповнені гумору та справжніх емоцій історії зацікавлять і юних, і дорослих читачів.

 
 

Мирослав Дочинець «Руки і душа»

Жінки здатні на все. А декотрі навіть на більше. Це реальні історії про реальних жінок. Історії духовного пошуку, а нерідко й духовного подвигу.

Колись вони гралися в ляльки. А потім життя почало жорстоко гратися ними. І вони прийняли цю гру. І перемогли. Ось саме про таких жінок ця книга.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх