Депутатку з Кременчука обрали делегатом в Європейському Комітеті регіонів

17.05.2023, 12:27 Переглядів: 1 580

  

Депутат Кременчуцької міської ради Катерина Мусієнко пройшла відбір та стала учасником програми Young Elected Politicians 2023

16 травня відбулася перша сесія у комітеті, під час якої Катерина Мусієнко виступила з промовою про Кременчук та війну в Україні.

Зазначимо, що цього року програма вперше запросила молодих місцевих та регіональних політиків із країн-кандидатів на вступ до ЄС, в тому числі з України.

Відомо, що відбір пройшли ще кілька учасників, зокрема, Аліна Михайлова, депутатка Київської міської ради IX скликання.


Довідка

Катерина Мусієнко — депутатка Кременчуцької міської ради, входить до фракції «Європейська солідарність», безпартійна. У міській раді обіймає посаду заступника голови комісії з питань освіти, молоді, міжнародних відносин, культури, ІТ-технологій, цифрової трансформації. Також працює консультантом депутата Європейського парламенту.

Програма Young Elected Politicians — це мережа молодих політиків віком до 40 років, обраних до регіональних чи місцевих органів влади. До мережі приєдналися понад 500 молодих політиків з моменту її створення у 2019 році.

Програма надає можливість створити мережу контактів між місцевими й регіональними представниками, обмінятися передовим досвідом, отримати інформацію про законодавство та можливості фінансування ЄС, зробити свій внесок у роботу Комітету регіонів, а також познайомитися з його працівниками.

Відібрані кандидати отримають можливість взяти участь у діяльності та заходах Комітету регіонів, зокрема у пленарних засіданнях та різних освітніх й інформаційних заходах.

Автор: Ксения Омельченко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх