У школах на Кременчуччині навчальний 2023-2024 рік розпочнеться в очній формі

25.04.2023, 16:03 Переглядів: 3 860

За наказом президента України

У школах на Кременчуччині навчальний 2023-2024 рік за наказом президента України Володимира Зеленського розпочнеться офлайн. Про це під час брифінгу повідомив начальник Кременчуцької військової адміністрації Олег Лєднік.

Днями начальник Кременчуцької районної військової адміністрації Олег Лєднік отримав доручення від начальника обласної військової адміністрації Дмитра Луніна, щодо підготовки шкіл Кременчуцького району та громад району до початку освітнього процесу в режимі очної форми навчання.

Мер Віталій Малецький пообіцяв, що з 1 вересня у Кременчуці відкриються усі школи

У другій половині 2023 року громади повинні забезпечити проєктування і реалізацію найпростіших укриттів, бомбосховищ та протирадіаційних укриттів у кожній школі, де це можливо.

– На наступному тижні заступники військової адміністрації, в кожній територіальній громаді, де освітній процес не розпочатий, проведуть наради, де будуть дані відповідні доручення, виконання яких ми контролюватимемо щотижнево, а загальний звіт буде наданий до 1 червня на розсуд громадськості. Також цей звіт буде наданий Дмитру Луніну, а з потім з доповіддю до офісу президента, – розповів Олег Лєднік.

До речі, зараз стовідсотковий освітній процес в очній формі діє лише у чотирьох територіальних громадах Кременчуцького району, а саме це:

  • Горішньоплавнівська
  • Градизька
  • Пришибська
  • Омельницька.

У цих громадах діти ходять на навчання в очній та змішаній формах. Змішана форма застосовується тільки там де немає можливості прийняти до укриття повну кількість учнів, тому на очну форму виводиться тільки та кількість учнів та викладачів, яка може розміститись у бомбосховищах або найпростіших укриттях.

Нагадаємо, що нещодавно президент України Володимир Зеленський відвідав Полтаву.

Автор: Дарія Згура
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх