Кременчуцькі батьки знову зберуться під мерією з вимогою відновити навчальний процес в офлайн режимі

19.04.2023, 12:31 Переглядів: 2 495

Запрошують небайдужих

У п'ятницю, 21 квітня, о 12.30 батьки кременчуцьких дітей знову йдуть під стіни міської ради. Про це вони повідомили «Кременчуцькому Телеграфу». Проситимуть у влади пришвидшити роботи з облаштування укриттів у дитячих садочках та школах. Запрошують усіх небайдужих.

«Шановні жителі міста Кременчук. У п'ятницю 21 квітня о 12.30 відбудуться збори біля міськради. Будемо знову збирати підписи під Зверненням до нашого мера і депутатів. Просимо у нашої влади максимально швидко відновити освітній процес для наших дітей у школах та садочках. Дозволити офлайн навчання за письмової згоди батьків. Також просимо надати список закладів, у яких проводяться ремонтні роботи, та на якому вони етапі. Звертаємось до усіх небайдужих батьків нашого міста. Приходьте та висловлюйте свою позицію. Чекаємо на кожного!», йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, мами кременчуцьких дошкільнят уже збиралися перед сесією міської ради 13 квітня, і навіть виступили перед депутатами. Однак міський голова Віталій Малецький конкретний перелік навчальних закладів, де ведуться роботи, — не надав. Також не назвав дати відкриття дитсадків.

Малюнки – Малецькому. Батьки кременчуцьких дошкільнят під мерією вимагали відкрити садки

Нагадаємо, з 17 квітня 2023 року у Кременчуці у змішаній формі запрацював садок №13 на вул. Приходька. Це перший садок, що відкрили від початку повномасштабного вторгнення. Однак дітей приймають лише на 4 години

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх