У сквері Бабаєва висадили клени по 8680 гривень та груші по 11175 гривень

19.04.2023, 08:00 Переглядів: 3 229

 

А на вулиці Соборній, на місці знесених аварійних дерев, з'явилися нові липи

Озеленювачі КП «Благоустрій Кременчука» навесні проводять планову висадку дерев, і цього тижня нові зелені насадження з’явилися у сквері ім. Олега Бабаєва, на вулицях Ігоря Сердюка та Соборній. Про це поінформували у Кременчуцькій міській раді.

Як йдеться у повідомленні, клени гостролисті «Друммонді» та груші «Каллері Шантеклер» додадуть більше цікавих ноток парковій зоні скверу, адже вони мають цікаву форму крон і яскраве забарвлення листя. 

Клен гостролистий «Друммонді» – дерево з широкою пірамідальною кроною, яка з віком набуває округлої форми. У порівнянні з іншими гостролистими кленами цінується за декоративне строкате забарвлення салатового листя з білою облямівкою. Нагадаємо, таких кленів Кременчук закупив 40 штук, по 8680 грн за штуку.

Груша «Каллері Шантеклер», яку ще називають китайською грушею, має вузьку конусоподібну форму крони та маленькі, кругленькі плоди зеленувато-коричневого кольору. Основною її перевагою є красиве білосніжне раннє цвітіння та осіннє, яскраве забарвлення листя. Для нашого міста закупили два такі дерева по 11 175 гривень за штуку, а також два – по 9 790 грн за штуку.

А на вулиці Соборній, на місці знесених аварійних дерев, висадили нові липи. КП «Благоустрій Кременчука» купував 50 дерев липи дрібнолистої «Ранчо» по 7 490 за штуку.

Автор: Катерина Турубара Джерело фото: пресслужба мерії Кременчука
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх