На Полтавщині водні поліцейські виявили 6 раколовок в акваторії Кам'янського водосховища

11.03.2023, 20:02 Переглядів: 1 621

 

Профілактичний рейд кременчуцькі правоохоронці провели спільно з Полтавським рибоохоронним патрулем, а раків, які потрапили в браконьєрську «пастку», випустили до природного середовища

Незаконні знаряддя лову виявили працівники водної поліції спільно з Полтавським рибоохоронним патрулем під час профілактичного рейду акваторії Кам'янського водосховища в районі села Світлогірське Кобеляцької громади.

Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції у Полтавській області з посиланням на сектор поліцейської діяльності на воді Кременчуцького райуправління поліції.

- У результаті профілактичних заходів рейдовою групою виявлено 6 раколовок загальною довжиною 45 метрів. Працівники Полтавського рибоохоронного патруля склали акт безгосподарського майна для їх подальшого знищення. Раків, які потрапили в браконьєрську «пастку», випустили до природного середовища, - зазначив начальник сектору поліцейської діяльності на воді Кременчуцького райуправління поліції Дмитро Кисличенко.

Спільні превентивні рейди на водоймах Полтавщини тривають.

Нагадаємо, нещодавно в акваторії Сулинської затоки на Кременчуччині працівники водної поліції спільно з працівниками Національного природного парку «Нижньосульський» під час профілактичного рейду виявили 200 метрів браконьєрських сіток з 20 кілограмами риби. Риболовецькі снасті знищили, а рибу випустили у водойму.

Автор: Віктор Крук Джерело відео: відділ комунікації поліції Полтавщини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх